Збори трудового колективу Немішаївського агротехнічного коледжу схвалили звіт директора за 2017 рік

26 січня 2018 року

     23 січня 2018 року у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» пройшли збори трудового колективу, на яких підбили підсумки роботи за 2017 рік та визначили основні завдання на 2018-й.

     Директор коледжу Володимир Альохін у своїй доповіді звернув увагу на основні досягнення коледжу в 2017 році. Значно покращилася робота з практичної підготовки студентів, збільшилася кількість договорів з підприємствами області на створення баз виробничих практик. Відбулися суттєві зрушення у міжнародній діяльності.

     Важливе місце в коледжі відводиться виховній роботі, фізичному вихованню студентів і спортивно-масовій роботі. Багато зроблено за рік і для розвитку та зміцнення матеріально-технічної бази: поточні ремонти навчальних приміщень, корпусів, котельні. Придбано комп’ютери, принтери, мультимедійну техніку для оснащення адміністративних та навчальних приміщень, закуплено автозапчастини для ремонту транспорту, що використовується в освітньому процесі.

     Відзначив директор і позитивні зміни в організації навчального процесу, подякував викладацькому складу, співробітникам та студентам за небайдуже ставлення до коледжу. Розповів про виконані заходи щодо покращення матеріально-технічної бази і коротко проаналізував діяльність усіх підрозділів коледжу.

     Крім досягнень, Володимир Альохін проаналізував і ті проблеми, які постали перед коледжем у 2017 році, а також окреслив коло завдань на 2018 рік. Та наголосив: всі ми маємо докласти і в подальшому багато зусиль, щоб наш заклад процвітав і розвивався.

     У обговоренні звіту взяли участь завідувач відділення Дяченко П.І., викладачі Шупик О.В., Піщанський В.П., Рошак А.М., вихователь гуртожитку № 3 Карпенко Н.М., голова студради Баранов О.В.

     На зборах були присутні провідний науковий співробітник відділу екотоксикології Інституту агроекології природокористування НААН України Бородай В.П., голова Немішаївської селищної ради Замідра С.В., голова Микулицької сільської ради Перевозник П.П.

     Збори схвалили роботу колективу та директора коледжу Володимира Альохіна за 2017 рік і обрали делегатів на конференцію трудового колективу університету.

Павло Лазаренко,
заступник директора

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook