Студенти кафедри військової підготовки опановують вміння під час військового збору на комплексних практичних заняттях

26 січня 2018 року

     На кафедрі військової підготовки в період з 22 січня до 3 лютого 2018 року проводиться військовий збір зі студентами першого року навчання та комплексні практичні заняття.

     Зміст останніх складає тактична, розвідувальна, інженерна, психологічна підготовка, військова топографія, підготовка зі зв’язку, радіаційний, хімічний, біологічний захист, військово-медична, вогнева, стройова підготовка, статути Збройних Сил України та їх практичне застосування.

     Комплексні практичні заняття спрямовуються на вивчення студентами досвіду бойових дій підрозділів та військових частин Збройних Сил України, набутого під час виконання бойових завдань в зоні проведення АТО, з метою формування у них високих морально-психологічних, військово-професійних та лідерських якостей для подальшого виконання військового обов’язку за призначенням.

 

     Особлива увага звертається на психологічну підготовку тих, хто навчається, з метою формування у них психологічної стійкості та психологічної готовності до бою. Для цього в практику навчання вносяться елементи небезпеки та ризику з урахуванням ретельно продуманих заходів безпеки.

     На завершальному етапі отримані знання та вміння будуть оцінені за результатами комплексного контрольного заняття.

Радіонов Ігор

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook