СТУДЕНТИ КОЛЕДЖУ ВІДЗНАЧЕНІ НА РІВНІ НІЖИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

25 січня 2018 року
Ніжинська районна державна адміністрація

 25 січня 2018 року представники коледжу взяли участь у розширеному засіданні координаційної ради з питань молодіжної політики при Ніжинській районній державній адміністрації. На порядок денний якого було винесено питання про внесення змін до складу координаційної ради, затвердження плану роботи координаційної ради з питань молодіжної політики на 2018 рік, проведення заходів до Дня пам’яті Героїв Крут та 100-річчя Української Революції, створення «Молодіжних центрів» і дорадчих органів з питань молодіжної політики при органах місцевого самоврядування в умовах децентралізації.

У рамках засідання заступник голови РДА з гуманітарних, соціальних та політико-правових питань Оксана Мелашенко і завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту Андрій Штайнеккер відзначили активну молодь району подяками голови районної державної адміністрації та подарунками.

Приємно, що серед нагороджених є студенти коледжу: Карлов Даниіл (студент групи ОН 161), який має високі досягнення не лише в навчальній роботі, а й спорті: є кандидатом у майстри спорту України з дзюдо, входить до резерву Збірної України з дзюдо серед кадетів, та Плакса Дмитро (студент групи АН 161), який бере активну участь у науковій та громадській роботі коледжу, виконує обов’язки старости академічної групи та історико-краєзнавчого гуртка «Кліо», є членом математичного гуртка «Вектор».

Дякуємо Ніжинській районній державній адміністрації за підтримку, співпрацю та активне залучення студентів коледжу до громадського життя Ніжинщини.

 

Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook