Збори трудового колективу ВН НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» сьогодення та перспективи

25 січня 2018 року

     22 січня поточного року відбулись збори трудового колективу коледжу, на яких було розглянуто звіт директора навчального закладу Юрія Садварі та звіт голови профкому Апшай Магдалини, в якому проаналізовано роботу профспілкового комітету працівників за 2017 років та перспективи на наступний навчальний рік.

     Директор коледжу в своєму виступі охарактеризував основні здобутки та завдання за 2017 рік, окреслив основні штрихи навчальної, науково-дослідної, виховної роботи, інноваційної та міжнародної діяльності, розвиток навчально-виробничої та начально-лабораторної бази. Зробив аналіз фінансового стану відділень, господарської частини за минулий рік, проаналізував раціональне витрачання бюджетних коштів (заробітна плата, основні надходження та видатки, стан закупівель, тощо), накреслив перспективи розвитку підготовки молодих фахівців, наукових видань і подальше зміцнення матеріально-технічної бази навчального закладу.

     Згідно Програми розвитку НУБіП «Голосіївська ініціатива – 2020» спільно з колективом чітко намічено заходи. Конкурентоспроможність нашого коледжу забезпечиться з покращенням надання освітніх послуг, якістю навчального процесу, вартістю наданих освітянських послуг, кількістю працевлаштованих випускників та їхнім місцем у суспільному житті держави.
     Тому пріоритетом розвитку коледжу є і буде те, що актуально завжди – якість освіти.
    Наразі продовжено роботу щодо оновлення бібліотечного фонду сучасними підручниками та роботу з формування бібліотеки електронними навчальними посібниками для самостійної роботи студентів, що надасть можливість комунікативного обміну інформацією.

     У виступі було висвітлено ряд конкретних завдань по всіх напрямках роботи, які, згуртувавшись всім педагогічним колективом, слід реалізувати на протязі 2018 року.

 

 

     В обговоренні звіту керівника коледжу взяли участь Марія Яцик, заступник директора з навчальної роботи, Ігор Гуленко, куратор групи ВМ – 45, Боднар Наталія – вихователь гуртожитку, Сергій Соскіда – завідуючий правознавчого відділення та Іван Щур, заступник директора з виховної роботи та ін.

     Голова профспілкового комітету Магдалина Апшай, представила звіт комітету профспілки працівників коледжу за 2017 рік. Вона зупинилась на основних результатах роботи та виконанням колективного договору 2017 року. Детально навела інформацію стосовно використання профспілкових коштів, окреслила коло основних проблемних завдань та шляхи їх вирішення.

 

 

     Було акцентовано увагу на питанні підготовки адміністрації коледжу до відзначення 120 річниці з дня заснування Університету. Формуванні групи делегації до Києва.

     В цілому роботу колективу та директора коледжу Юрія Садварі у 2017 році схвалено.

     Учасники зборів обрали делегатів на університетську конференцію трудового колективу.

Наталія Кепенач

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook