Відділення "Агротехнології і захист рослин"

Нова спеціальність

УВАГА - НОВА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ!

З усіх областей сільськогосподарської діяльності захист рослин завжди викликав самий бурхливий інтерес. Адже відомо, що шкідники та хвороби призводять до 30-40% втрат урожаю в усьому світі. 
У зв'язку з цим знову і знову зростає роль фахівця із захисту рослин. Як раз цю категорію фахівців - бакалаврів і готують на відділенні «Захист рослин» нашого коледжу, єдиного спеціалізованого відділення в Криму.
Випускники мають можливість після закінчення коледжу продовжити свою освіту в магістратурі Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Випускники спеціальності, «Інспектора з захисту рослин», можуть працювати в карантинній службі України (зокрема на посадах інспекторів зовнішнього і внутрішнього карантину та митного контролю Україні); в державних інспекціях захисту рослин; в екологічних інспекціях; в комерційних і державних управліннях, що займаються реалізацією препаратів захисту рослин, добрив; в науково-дослідних інститутах на посадах наукових співробітників.
Ми запрошуємо вас вступати вчитися на відділення «Захист рослин» та отримати цікаву і потрібну на сьогоднішній день професію - інспектор із захисту рослин!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook