Новорічне свято відбулося, хоча й «Баба Яга» була проти

23 грудня 2017 року
актова зала корп. №3

    Новорічне дійство для дітей співробітників університету цьогоріч стало особливим. Свято відбувалося в ошатній святковій залі третього навчального корпусу. Традиційно організатором заходу став профспілковий комітет за сприяння адміністрації університету. Радісні малюки у яскравих карнавальних костюмах разом зі своїми батьками, дідусями та бабусями заповнили святкову залу, де на них чекала красуня-ялинка.

     Як завжди яскравою та захоплюючою була новорічна програма, яку під керівництвом кафедри культурології підготував студентський театр «Березіль». Всупереч підступним планам Баби Яги, яка була проти веселощів і свята, Дід Мороз, Снігуронька, Лісовичок та їхні помічники звірята подолали чари і запалили новорічні вогні на красуні-ялинці.

     Вразив своєю грацією і майстерністю дитячий колектив бального танцю «Чарівність», творчість якого знають і люблять в університеті. В залі панувала казкова атмосфера, яка подарувала всім присутнім чудовий настрій. До того ж, кожен маленький відвідувач свята отримав пакунок солодощів та іграшку. Діти охоче розповідали улюблені вірші, співали пісеньки і фотографувалися біля чудової ялинки поряд з Дідом Морозом, Снігуронькою та казковими героями. Свято завершилося теплими новорічними привітаннями та запрошенням на нові зустрічі.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook