ПРО РОБОТУ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ

29 грудня 2017 року

     29 грудня відбулося останнє в 2017 році засідання педагогічної ради Бережанського агротехнічного коледжу.
     У конференц-залі святкова затишна атмосфера з яскравою ялинкою, що налаштувало на позитив. Завітали до нас привітати педагогічний колектив з прийдешнім Новим 2018 роком Дід Мороз із Снігуронькою. Слайд-шоу із світлин найяскравіших подій життя коледжу за рік, що минув, мелодії коляди, вітання від студентів…
     Початок виступу директора С. Пилипишин продовжив святкові хвилини привітаннями та побажаннями міцного здоров’я, терпіння до реформ і викликів часу: «Хай усі негаразди розтануть, як сніжинки на Ваших теплих долонях, а наступний рік «прожити як належить» – хай буде 2018 багатий на добро, щирість від найближчих…» Далі Світлана Ігорівна привітала з 60-літтям О.Д. Кудловського, майстра виробничого навчання.
     Після теплих слів до ювіляра директор перейшла до питань порядку денного: аналіз результатів нашої роботи впродовж 2017 року в контексті роботи інших відокремлених підрозділів НУБіП України виявив ряд недопрацювань. Доповідаючи про участь у нараді з директорами відокремлених підрозділів у НУБіП України, Світлана Ігорівна за окремими критеріями показала місце Бережанського агротехнічного коледжу серед інших підрозділів та дала чіткі вказівки щодо роботи на наступний рік. Приємно було почути, що наш вуз знову має перше місце по контингенту студентів і друге – по виконанню ліцензійного обсягу набору, відзначено також наші результати щодо участі студентів у всеукраїнських предметних олімпіадах. Активніше треба займатися методичною роботою та більше брати участь у наукових конференціях, покращувати професійний рівень викладачів, збільшити кількість студентів, що продовжать навчання в НУБіП України, розвивати спорт і забезпечити участь спортсменів у змаганнях державного рівня.
     Отож, означивши перспективи на 2018 і підвівши підсумки роботи за грудень зокрема і року, що минає, подякувала колективу за плідну співпрацю. Директор закінчила виступ щирими привітаннями з Новим роком та Різдвом Христовим.
     У звіті І. Буняка про діяльність відділення механізації с/г думка про необхідність оновлення практичної бази відділення та придбання діагностичного обладнання для автомобілів та розробки методичних матеріалів для сучасного викладання дисциплін спеціальності «Автомобільний транспорт» ОС «Бакалавр» стала логічним продовженням виступу директора.
     Звітуючи про роботу циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін, Н. Оберська окреслила план роботи на другий семестр, говорячи про перспективу проведення ряду заходів у коледжі. Зі словами привітань зі святами «передала естафету» виступу завідувачу навчально-виробничої майстерні О. Андрусяку, який доповідав про особливості організації роботи та ділився новинами щодо збагачення інноваційної методики викладання робітничих професій.
     Наступний виступ – звіт головного бухгалтера М. Гаховської про фінансовий стан коледжу. Приємно було почути, що в новий рік заходимо без боргів: зарплатня працівникам і стипендія студентам виплачені повністю.
     Дід Мороз та Снігуронька роздали подарунки від профспілкової організації та адміністрації. Новорічні пісні та щирі слова передріздвяних привітань разом із пахощами цукерок наповнили зал. Новорічний настрій у Бережанському агротехнічному коледжі заполонив усіх, адже це останній робочий день 2017 року…

О. Зборівська, секретар педагогічної ради коледжу.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook