Натхненні спортивними успіхами 2017 року

2 січня 2018, 12:33

     Ось и підійшов до кінця 2017 рік. Для спортивного життя нашого університету – це був рік, що відзначився найвищими спортивними досягненнями. Збірні команди НУБіП України з перетягування канату чоловіча та жіноча стали переможцями Чемпіонату України.

     Михайло Сятиня виборов чемпіонство Світу з хортингу, Андрій Меженський – бронзовий призер Відкритого Кубку Європи з карате кіокушин, Уманський Михайло, Самандрась Євгеній – призери Чемпіонату України серед юнаків з карате кіокушин.

     Олександра Пархоменко отримала звання «Заслужений майстер спорту України з радіоспорту», стала переможницею Кубку Світу і Чемпіонату Європи зі спортивного радіоорієнтування та радіопеленгації. Олександра зайняла 1 місце на Київському марафоні серед жінок 18-29 років. Кращою спортсменкою Києва 2017 року з неолімпійських видів спорту визнана Олександра Пархоменко, а її тренер В’ячеслав Пархоменко увійшов до когорти кращих тренерів Києва 2017 року.

  

     Анохін Олександр, Єжевський Михайло, Гніленко Віталій, Сорокун Антон – переможці Чемпіонату України з хортингу, Кузько Людмила – чемпіонка України серед студентів з гирьового спорту.
     Доненко Дмитро – переможець кубку України серед студентів, призер першості України з легкої атлетики.

  

     Чоловіча і жіноча збірна команда з баскетболу – чемпіонки серед аграрних ВНЗ.

    Єнєва Ганна, Гюттуєва Богдана, Степова Діана стали призерами чемпіонату Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з важкої атлетики.

     Сім спортсменів-студентів НУБіП України включені до списків збірних команд України 2017 року з боксу, веслування академічного, гирьового спорту, карате кіокушин, радіоспорту, хортингу.
     Такі спортивні досягнення наших студентів є плідною працею викладачів університету, що своїм прикладом спонукають молодь до перемог. Так збірні команди НУБіП України серед професорсько-викладацького складу в цьому році стали переможцями та призерами першості Голосіївського району міста Києва з футзалу, волейболу, плавання, шахів і настільного тенісу. А на Всеукраїнській спартакіаді «Здоров’я» серед науково-педагогічних та педагогічних працівників аграрних ЗВО ІІІ-ІV рівнів акредитації МОН України команди НУБіП України стали переможцями змагань з бадмінтону, тенісу настільного, міні-футболу, волейболу та шахів і стали переможцями в загальному заліку спартакіади.

     Кафедра фізичного виховання хоче привітати всіх спортсменів, студентів, викладачів та співробітників університету з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим. Побажати в наступному році не зупинятися на досягнутому, йти вперед до нових вершин, прославляючи наш університет і державу на спортивних теренах.

«Бажаємо миру і світлої долі, запалу, енергії, сили доволі.
Творчого вогнику, віри й наснаги, щедрості серця, взаємоповаги.
На довгих стежках Вашої ниви, будьте завжди Ви здорові й щасливі!»
Ведіть активний та здоровий спосіб життя!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook