Ректор Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи і сказав напутнє слово магістрам-правникам

28 грудня 2017 року

    26 грудня на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулась урочиста церемонія вручення дипломів випускникам магістрам.

     З вітальним словом до випускників, професорів, викладачів, батьків, звернувся ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко. Станіслав Миколайович щиросердечно привітав фахівців із здобуттям освітнього ступеня «Магістр», побажав миру та світлого неба над головою, професійних звершень та залишатись патріотами рідної країни.

     До привітального слова також долучились завідувачі кафедр юридичного факультету: професор Єрмоленко В.М., доцент Качур В.О., доцент Піддубний О.Ю.

     Ми горді й щасливі, що від сьогодні наш професійний простір збагатився 40 магістрами права. Радісно на серці і тому, що не тільки хороших спеціалістів випускаємо у світ, але й порядних людей, які попри всі труднощі дорослого життя, зберегли в душах добро, чуйність, відвагу, які виховали у вас батьки.

     Особливо важко прощатися з нашими випускниками наставникам доценту Красновій Ю.А. та Слюсаренку С.В., для яких вони стали по-справжньому рідними. Вони знали про всі їхні проблеми, намагалися завжди їх вирішити, робили все можливе.

     Завершальне материнське слово випускники почули від декана юридичного факультету Олени Ярої, яка побажала випускникам, щоб на довгому життєвому шляху їх супроводжувала вічна книга мудрості, як доленосна зірка, незаперечними істинами.

Олена Улютіна,
заступник декана юридичного деканату

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook