Свято вручення дипломів на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

28 грудня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 3, ауд. 308

13-15 грудня на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася атестація випускників освітньо-професійної програми підготовки фахівців ОС «Магістр» денної форми навчання.

До захисту магістерських робіт зі спеціальності 152‑«Метрологія та інформаційно‑вимірювальна техніка», спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» допущено до захисту 32 студенти, спеціальності 181 «Харчові технології» було допущено 33 студенти, 10 серед яких зі спеціалізації «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» та 23 роботи зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».

   

Головою Екзаменаційної комісії спеціальності 181 «Харчові технології» призначено Лебську Тетяну Костянтинівну – доктора технічних наук, професора кафедри товарознавства та експертизи продовольчих товарів Київського торговельно-економічного університету, спеціальності 152 ‑ «Метрологія та інформаційно ‑ вимірювальна техніка» - Пекера Володимира Матвійовича, генерального директора концерну «ТЮФ Рейнланд Групп».

 

Екзаменаційними комісіями було відмічено, що більшість студентів при захисті магістерських робіт показала високий рівень підготовки, всі роботи виконані на актуальні теми і мають практичну цінність, повністю відповідають сучасним вимогам і випускники здатні вирішувати професійні завдання безпосередньо в умовах виробництва.

Найкращими роботами зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» відмічено зокрема роботи студентів: Мельник А.В., Миколенка О.О., Нестеренка О.М., Ніколаєнка М.С., Перекліти Ю.І., Пузік Ю.Г., Степанової В.Л., в яких було розроблено проекти нормативних документів та елементи систем управління, на основі вимог міжнародних стандартів. Спеціалізації «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» було визначено магістерську роботу С. М. Остренського на тему: «Удосконалення технології харчових концентратів (рибних чіпсів), а зі спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» - І.С. Гушулей на тему: «Дослідження ефективності використання насіння кіноа у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці».

Результати досліджень магістерських робіт мають певний науковий інтерес, практичне значення для застосування на підприємствах м’ясопереробної та рибопереробної галузі.

Аналіз поточної успішності, підготовлених доповідей і відповідей на запитання членів комісії та оцінок, отриманих студентами на захисті магістерських робіт, свідчить про набуті професійні знання; високий рівень написання більшості магістерських робіт. Студентам факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  Національного університету біоресурсів і природокористування України, які повністю виконали навчальний план зі спеціальностей 152‑«Метрологія та інформаційно‑вимірювальна техніка» та 181 «Харчові технології», успішно захистили магістерські роботи під час засідання Екзаменаційної комісії  присвоїти кваліфікації «Фахівець із стандартизації, сертифікації та якості», “Магістр з технології зберігання, консервування та переробки м’яса” та “Магістр з технології зберігання та переробки водних біоресурсів”, відповідно  та вручити дипломи: єдиного державного зразка 65 студентам, в тому числі 16 дипломів з відзнакою.

22 грудня на урочистому засіданні відбулося Свято вручення дипломів магістрам факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Слова привітань з урочистою подією пролунали від керівництва університету та факультету. Дипломи з рук проректора з навчальної і виховної роботи, професора Кваші Сергія Миколайовича, декана факультету професора Баль-Прилипко Лариси Вацілавівни, завідувачів випускових кафедр професора Сухенка Владислава Юрійовича та доцента Савченка Олександра Аркадійовича було отримати особливо відповідально і приємно.

Шановні випускники, щасливого вам старту у вашій кар’єрі, вагомих досягнень та нових перемог на життєвому шляху!

 

Наталія Сілонова,

секретар факультету  харчових технологій та

управління якістю продукції АПК, к.б.н., доцент

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook