Перспективи розвитку наукового гуртка «Автоматизовані методи виконання геодезичних робіт у землеустрої» в 2018 році

26 грудня 2017 року
Кафедра управління земельними ресурсами

    Основними темами дослідження та навчання студентів гуртка є вирішення складних задач із проведення геодезичних робіт у сфері землеустрою,застосування різних способів та прийомів виконання проектних рішень при виконанні геодезичних робіт у землеустрої, побудова зйомочного обґрунтування,оновлення й коригування планово-картографічних матеріалів, вирахування площ і проектування, а також оволодіння навичками щодо використання сучасної техніки та технології у геодезії, фотограмметрії та ДЗЗ.
    За рахунок практичного досвіду керівників гуртку, д.н.е., професор Дорош О.С. та к.е.н., доцент Бутенко Є.В. студенти мають змогу проводити різноманітні навчально-науково-виробничі дослідження із використанням сучасних методів, оволодіти додатковими знаннями та навичками які не викладаються в процесі навчання, ознайомлення з технологіями які застосовуються у землеустрої та набути практичних навичок із створенню землевпорядної документації.
   Студенти наукового гуртка вже встигли прийняти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Збалансоване природокористування: традиції, перспективи і інновації» 11 лютого 2017 року, Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених, аспірантів та студентів присвяченій Дню землевпорядника «Земельні ресурси України і землевпорядна наука: минуле, сьогодення, майбутнє» 11 березня 2017 року, де члени гуртка прийняли участь з науковими доповідями».
   В перспективі розвитку розробляють нові навчально-наукові-виробничі дослідження та методи навчання студентів для ознайомлення, вивчення та в майбутньому застосуванні набутих навичок в науковій діяльності, ознайомлення студентів з оновленим програмним забезпеченням та сучасними технологіями , що застосовуються у землеустрої та інших галузях, а також підготовку студентів для участі у міжвузівських наукових конкурсах.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook