Перший етап студентського квесту

18 грудня 2017 року
НУБіП України

З нагоди 120-ти річчя Університету в рамках квесту для студентів, які навчаються за магістерською програмою «Прикладна економіка» та членів гуртків «Європейські студії», «Глобалізація та європейська інтеграція», 5 грудня 2017 року було проведено перший етап проходження командами завдань квесту, збору інформаційних пазлів.
 
Метою першого етапу квесту було групування інформаційної бази майбутніх досліджень. Командам потрібно було разом вирішити всі завдання, які вигадали для них керівники гуртків «Європейські студії», «Глобалізація та європейська інтеграція» Гераймович В.Л., Богач Л.В. Кожному учаснику довелося пройти 10 випробувань. Всі завдання були побудовані так, щоб перевірити творчі та інтелектуальні здібності учасників. В процесі роботи відбулося взаємне навчання членів команд умінь роботи з комп'ютерними програмами та Інтернетом.

 

Учасникам потрібно було стати командою, а це значить навчитися розуміти один одного з півслова, підтримувати командний дух, допомагати один одному, з чим студенти справилися на відмінно. Командам також довелось добре подумати, щоб розгадати головоломки та відповісти на різної складності питання.
Студенти продемонстрували гарні знання з різних дисциплін та з великою зацікавленістю виконували всі поставлені задачі, творчо та ініціативно підходили до їх рішення.
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook