Успіхи молодих вчених кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка

15 грудня 2017 року

Кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка протягом тривалого часу проводить дослідження щодо створення спеціалізованих систем автоматизованого керування такими складними біотехнічними об'єктами як птахофабрики, споруди закритого ґрунту, біогазові установками, оцінює стани рослинних насаджень зернових культур на виробничих площах, використовуючи при цьому інтелектуальні алгоритми, тощо.
Особливо вдалим для кафедри був період в останні роки:
   - захищено 2 докторські і 5 кандидатських дисертацій, у тому числі і за межами нашого університету;
   - здобута перемога в 6 конкурсах наукових проектів, організованих Міністерством освіти і науки України, у тому числі в одному із них молодими вченими кафедри (А. Дудник, Т. Лендєл, Д. Комарчук, Н. Заєць);
   - три молоді науково-педагогічні працівники кафедри, а саме Володимир Штепа, Вадим Щербатюк і Наталія Заєць в 2015 р. за наукові розробки була відзначені Премією Верховної Ради України.
І ось нині отримали добру вістку – на сайті НАН України опубліковані результати конкурсу наукових робіт молодих вчених на Премію Президента України: співробітники кафедри в.о. доцента Алла Дудник і ст. викладач Тарас Лендєл рекомендовані Президією НАН України на нагородження Премією Президента України.

 

Із великою приємністю колектив кафедри вітає їх із цією звісткою та з нетерпінням чекає на офіційне завершення конкурсу. 

Окремо кафедра висловлює щиру подяку науково-дослідній частині університету за високопрофесійний адміністративний супровід процедури підготовки документів для участі в наукових конкурсах, що проходять в університеті та за його межами.

Завідувач кафедри автоматики та
робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка В. Лисенко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook