Мотивація і активізація студентського самоврядування – у фокусі наради студентського активу гуртожитків № 5, 6 та 7

13 грудня 2017 року

     12 грудня в читальному залі гуртожитку № 6 відбулася нарада, присвячена мотивації студентів до навчання, участі в культурно-масових і спортивних заходах, а також організації побуту і дотримання санітарно-гігієнічних норм в гуртожитках.

     Участь у зібранні взяли проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, директор студмістечка Сергій Стецюк, директор навчально-наукового відділу виховної роботи і соціального розвитку Віталій Коваленко, завідувач оздоровчого центру В'ячеслав Крупка, а також заступники деканів та директорів інститутів, за якими закріплені гуртожитки № 5, 6 та 7, а також студентський актив.

     Сергій Кваша зупинився на спільному пошуку відповіді на запитання: що повинно зацікавити студентів, аби вони почали більше цінувати здобуття вищої освіти. Також проректор закликав студентський актив відвідувати культурно-спортивні заходи і підтримувати колективи та команди факультетів і університету.

     Сергій Стецюк акцентував здебільшого увагу на санітарному стані кімнат та порядку в студентських гуртожитках. Вкотре лунала спільна думка: лад в кімнатах – прерогатива її мешканців і студентського самоврядування.

 

     Віталій Коваленко підняв проблему етики спілкування студентів. Домовлено, що найближчим часом відбудуться дискусійні клуби на цю тему.

     Вячеслав Крупка основну увагу приділив дотриманню правил гігієни та профілактиці гострих респіраторних захворювань.

 

     Підсумком наради стали спільні пропозиції щодо поліпшення побуту в гуртожитках, активізації роботи студентського самоврядування.

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook