Магістерська гідна участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

13 грудня 2017 року

     11 грудня на кафедрі біржової діяльності і торгівлі свої випускні роботи захищали магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної форми навчання.

  

     Відразу хочеться відзначити: студенти у своїх доповідях продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку фахівця із біржової діяльності, висвітлюючи актуальні питання результатів проведених досліджень біржового товарного та фінансового ринків, що наразі потребують вирішення.

  

  

     Сере найкращих була робота Максима Назаренка «Оцінка вартості цінних паперів корпоративних емітентів методами фундаментального аналізу» (науковий керівник – професор Надія Резнік): його представлення шляхів оптимізації прийняття інвестиційних рішень на основі фундаментального аналізу викликало жвавий інтерес. «Інтернет-трейдинг на біржовому ринку» Володимира Мартинова (науковий керівник – доцент Валентина Яворська) мав інноваційний аспект: він довів, що вплив інтеграційних процесів, які наразі відбуваються, є вагомим для перспектив розвитку вітчизняного біржового фондового ринку. А от у проекті Владислава Крижнього «Алгоритмічна торгівля на фондових ринках» (науковий керівник – Надія Резнік) особливий інтерес викликало питання практичного використання алгоритмічної торгівлі в умовах сучасних біржових систем.

     Дуже цікавим було удосконалення використання торгових стратегій через розвиток системи управління ціновими ризиками на товарних ринках, яке запропонувала Ольга Степанченко у роботі «Торгові стратегії на аграрному ринку» (науковий керівник – доцент Юрій Рубан). Оцінивши доповідь магістрантки, комісія рекомендувала її роботу для подальшої участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що пройде навесні в Одесі.

Анна Кравченко,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook