Краса НУБіП 2017: результати і враження

9 грудня 2017 року

     «Краса НУБіП» – свято, яке в нашому університеті завжди довгоочікуване, адже жіночу загадковість і чоловічий шарм, чарівність та галантність, ніжність і мужність у нас цінують усі. Цього року конкурс випав на день Катерини – традиційне свято жіночої долі, котре, звичайно, не обходилося без парубків, тому і розпочався він дефіле під назвою «Етновечірка», де 25 найкрасивіших дівчат і 16 найстильніших хлопців нашого університету, впевнено заполонивши сцену, дали натяк: свято буде яскравим, а боротьба за високі титули «Міс» та «Містер» – напруженою.

     Вже з перших хвилин дійства зрозуміли, що сьогодні їх робота буде нелегкою, і члени журі, хоча вони – люди , які толк у красі і талантах знають не один рік: режисер творчої програми «Міс Зубрьонок», суддя конкурсно-екзаменаційних програм з акторської майстерності і режисури в школі при кінокомпанії «Образ» Наталія Дятлик (м. Мінськ, Білорусь), актриса і режисер, член організаційних комітеів Міжнародного студентського кінофестивалю "Амірані", Міжнародного фестивалю студентських театрів «Маска» Ольга Сабіло (м. Тбілісі, Грузія), переможець Білоруського конкурсу професійних моделей «Мельница моды», член журі відбіркового туру серед хореографічних колективів фестивалю «Слов’янський базар», режисер і хореограф Сергій Устиненко (м. Гомель, Білорусь), голова Київського департаменту Всеукраїнської Асамблеї молоді, посол миру в Україні Андрій Шелепницький, голова студентської організації НУБіП України Катерина Дювенжи, голова благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін, голова профспілкової організації НУБіП Ростислав Тарасенко, голова профспілки студентів і аспірантів НУБіП України Олексій Муравський.

     Усі учасники та учасниці конкурсу викликали шквали оплесків під час показу моделей у діловому стилі, перевтілення у принцес і принців балу у вечірньому вбранні, демонстрації відеороликів про майбутнє України, проте найбільше емоцій приніс арт-марафон. Талантам наших учасників може позаздрити творче шоу «Україна має талант»: тут були і патріотизм Богдана Абакумова (гуманітарно-педагогічний факультет, «Реп про Україну»), Ангеліни Пенікжанової (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Мар’яни Бовсунівської (факультет землевпорядкування), Роксолани Марущак (БАТІ) (поетичні мініатюри), Дар’ї Снєжкової та Сергія Мінича (факультет конструювання та дизайну, «Не твоя війна»), Аліни Лозицької (Бобровицький коледж економіки та менеджменту), Олександри Кобзаренко (Немішаївський агротехнічний коледж), Анни Сенчило (агробіологічний факультет) («Молитва»), Марії Кулікової (Ірпінський економічний коледж), Ольги Гапон (факультет тваринництва і водних біоресурсів), Анни Христич (ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження), Дмитра Волошина (економічний факультет), Віталія Кикили (ННІ ЛіСПГ), Іллі Підкуйка (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), і ніжність та проникливість контемпу Анжеліки Кошевої (факультет аграрного менеджменту) та «Ти більш мені ніхто» Максима Малиженка (ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження), і фантазії Валерії Князєвої (Боярський коледж екології та природних ресурсів), і акробатичні трюки Анни Щемельової (юридичний факультет) і Данила Медвідя (Ірпінський економічний коледж), і пристрасть вокалу Алли Федоренко (факультет інформаційних технологій), Влада Крупського (факультет захисту рослин, екології та біотехнологій), Людмили Сорочук (економічний факультет), Наталії Лехняк (Бережанський агротехнічний коледж), танцю Вікторії Сурякової (юридичний факультет), Тетяни Ісаєнко (Ніжинський агротехнічний коледж), Анастасії Богданової (факультет ветеринарної медицини), Микити Корнієнка (факультет інформаційних технологій), і гумор Яни Олещенко (Ніжинський агротехнічний інститут), Кароліни Поплавської (ННІ ЛіСПГ) та Євгенія Калінського (факультет аграрного менеджменту), Аделіни Лопачук (гуманітарно-педагогічний факультет), Яни Білої (механіко-технологічний факультет), Тетяни Матвіїв (Заліщицький аграрний коледж), Тараса Савківа (Заліщицький аграрний коледж), Назара Ковальчука (юридичний факультет), романтика Владислава Коваля (факультет землевпорядкування), Яни Кривошей (факультет захисту рослин, екології та біотехнологій), Євгенія Рудакова (факультет ветеринарної медицини). Але те, що зробили Максим Паламарчук (механіко-технологічний факультет) та Ярослав Костенко (факультет тваринництва та водних біоресурсів), перевершило усі сподівання і глядачів, і суддів: справжня феєрія співу, танцю, вогню, оплесків, усмішок, високих і ударних у композиції «Дай мне високих» заповнила актову залу і не завершувалася до кінця програми.

     А в перервах між дефіле та конкурсами свої таланти пропонували глядачам актори студентського народного театру «Березіль», студія естрадного співу, хореографічний ансамбль «Сузір’я DANCE», вокальний ансамбль, мистецька студія «Сім сходинок», ансамбль бального танцю «Чарівність» і неперевершені ведучі – Дарія Орєхова та Олександр Василенко.

     …Судді тримали аудиторію у напрузі близько двадцяти хвилин, а у цей же час працювала лічильна комісія зі студентів, які обирали містера та міс глядацьких симпатій. І ось ця хвилина прийшла – та оголошення результатів також виявилося інтригуючим: усі конкурсанти стали домінантами і отримали відзнаки, а зал чекав, затамувавши подих.

     Для вручення головних нагород на сцену піднялися проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша і професор кафедри культурології народна артистка України, володар титулів Жінка року, Жінка третього тисячоліття, Українська Мадонна, Місіс Об’єднаних націй планети Земля Наталія Шелепницька. І Сергій Миколайович, і Наталія Михайлівна захоплено відгукувались про побачене дійство, хоча і звернули увагу на те, що розуміють, скільки праці, сил і таланту потрібно було вкласти, щоб його таким зробити. Та корони і цінні подарунки мусили знайти своїх володарів – ними стали:

          Містер НУБіП-2017 – студент механіко-технологічного факультету Максим Паламарчук;
          Джентльмен НУБіП-2017 – студент економічного факультету Дмитро Волошин;
          Красуня НУБіП-2017 – студентка факультету аграрного менеджменту Анжеліка Кошева;
          Віце-красуня НУБіП-2017 – студентка економічного факультету Людмила Сорочук.

      А глядацьке журі своїми фаворитами обрало студентку юридичного факультету Вікторію Сурякову і студента факультету тваринництва та водних біоресурсів Ярослава Костенка.

     Пристрасті не влягалися ще довго, мабуть, і сьогодні НУБіП обговорює побачене, почуте і створене учасниками конкурсу і викладачами кафедри культурології, які допомагали молодим знаходити і виражати себе, представляти у найкращому світлі, розкриватися на повну. Усі вони – справжні професіонали, та зробити свято таким яскравим без його режисера – старшого викладача, керівника студентського народного театру «Березіль» Наталії Тітенко було б неможливо.

     А ще велику подяку студентство висловлює ректорату університету та особисто ректору Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку, благодійному фонду «Голосіївська ініціатива 2020», профспілковим організаціям співробітників та студентів і аспірантів університету. Без їх підтримки не було б ні чудового свята, ні цінних подарунків, якими на цей раз стали LED-телевізори, браслети Пандора, Power Bankи та багато інших.

Вітаємо всіх!

Ірина Майданюк

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook