«Десант» кафедри теплоенергетики у Ржищівській ЗОШ ім. О. Кошового

8 грудня 2017 року

     Ржищів – місто молоді й освітян. Сьогодні тут здобути якісну освіту та професію можна в одній із двох шкіл, будівельному й гуманітарному коледжах та професійному ліцеї. Чільне місце серед освітніх закладів Ржищева посідає загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів імені О. Кошового.
    Зараз у школі 475 учнів, у тому числі 27 – у випускних класах. Для них створено оптимальні умови для здобуття якісної середньої освіти: є 30 навчальних кабінетів, два комп’ютерні класи, бібліотека. Для покращення умов перебування дітей ведуться роботи з термомодернізації будівлі школи.

     Вже не перший рік зі школою співпрацює кафедра теплоенергетики НУБіП України. До учнів випускних класів завітала ціла делегація у складі доцента кафедри Олени Шеліманової, старшого викладача Євгена Антипова та випускника магістратури Вадим Передерія.
     Учні та вчителі із зацікавленістю слухали інформацію Олени Віталіївни Шеліманової про проблеми енергозбереження та внесок ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження в їх вирішення. Вадим Передерій поділився досвідом навчання за програмою подвійного дипломування із Університетом наук про життя (Варшава, Польща). Та найбільший інтерес викликав імпровізований урок з тепловізійного обстеження будівель, який провів Євген Антипов.


    Майбутні випускники виявили бажання продовжити навчання у НУБіП саме за спеціальністю “Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка”. Сподіваємось, що ми дійсно побачимо молодих ржищівчан у лавах наших студентів, а відтак, співпраця школи та кафедри стане ще більш плідною.

 

О.В. Шеліманова,

доцент кафедри теплоенергетики

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook