Виїзне засідання гуртка "Організація та економіка ветеринарної справи" в умовах ТОВ "Бровафарма"

4 грудня 2019 року

4 грудня викладачі (доц. Ситнік Віталій Анатолійович, ас. Жуковський Максим Олегович) і магістри, а за сумісництвом члени гуртка з "Оганізації та економіки ветеринарної справи кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи, відвідали ТОВ "Бровафарма". Дане підприємство є одним з найбільших в Україні виробників засобів для захисту тварин. Працюючи на українському ринку з 1992 року підприємство придбало репутацію надійного виробника і постачальника якісних ветеринарних препаратів.

Також, ТОВ "Бровафарма" займається науково-дослідною роботою і створює хіміотерапевтичні ветеринарні препарати різних груп, проводить навчання фахівців ветеринарних лабораторій, клінік та спеціалізованих господарств новітнім методам діагностики та особливостей застосування сучасних хіміотерапевтичних засобів.

Екскурсію по підприємству провів директор з виробництва Колодінський Андрій Юрійович. Він розказав про особливості організації виробництва ветеринарних препаратів в Україні, а саме, про досить складні процеси закупівлі сировини, матеріалів, обліку, планування виробництва та збуту продукції.

В ході візиту нам була проведена презентація виробничих та складських площ і потужностей. Магістри ознайомились з виробничим циклом у новому цеху рідких стерильних препаратів. Був представлений процес приготування стерильного напівфабрикату (реакторне відділення), а також фасування препарату на сучасному високотехнологічному обладнанні швейцарської фірми Rommelag по принципу bottlepack. Магістрам-гуртківцям показали яким чином на виробництві дотримуються суворих міжнародних вимог якості GMP.

Максим Жуковський

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook