Активна робота студентської організації факультету тваринництва та водних біоресурсів

4 грудня 2017 року

   Студенство факультету тваринництва та водних біоресурсів завжди перебуває у русі та у коловороті насичених подіями днів. Активне та цікаве дозвілля студентів є одним із пріоритетів діяльності студентської організації нашого факультету. Тож минулий тиждень, як і попередні, був наповнений різними подіями. Зокрема, 29 листопада на факультеті тваринництва та водних біоресурсів був проведений брейн-ринг серед першокурсників. У запеклих розумових баталіях зійшлися студенти 1 курсу усіх 7 груп, які навчаються на факультеті: «Dream Team», «Ньютончики» , «Філософи», «БЕМС», «Торнадо», «Big Brain» та «Махі-Махі».

  Жереб визначив суперників першого етапу  і змагання розпочались. Турнір відзначався цікавою та напруженою боротьбою наших інтелектуалів. Тож на завершення згідно із сіткою змагань до фіналу вийшли студенти двох команд, які навчаються за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура», чим зробили боротьбу за перше місце ще цікавішою, адже протистояння набувало нових фарб. Зійшлися найбільш інтелектуальні команди, які не поступалися один одному ні в чому. Кожен бал був на вагу золота, довго колективи йшли плече в плече. Наслідком цього стало те,  що основні 15 питань не визначили переможця. Далі гра тривала до першої правильної відповіді. Нерви у команд зашкалювали, що показували передчасні підняття прапорця. Зрештою перемогу святкувала команда «Махі-Махі» (1 курс 2 група спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура»), 2 місце посіла команда «Big Brain» (1 курс 1 група спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура») та 3 місце - «Ньютончики» (1 курс 2 група спеціальність «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

   Слід зазначити, що всі залишилися задоволеними організацією та атмосферою «баталій».  Це змагання ще раз довело, що інтелект та розум  студентів нашого факультету знаходиться на достойному рівні.

   Наступного ж дня у читальному залі гуртожитку № 11 був проведений захід до Дня бортьби зі СНІДом, який відзначають у всьому світі 1 грудня. Ця страшна хвороба для України є одною з найболючіших. До уваги гостей заходу була представлена цікава презентація, яка повідомляла про методи передачі та симптоматику СНІДу. В наш час, нажаль, це набуває великого поширення серед молоді.   Великої уваги було надано питанню щодо способів уникнення інфікування. Також студенти дізналися багато іншої корисної інформації. Головною метою вечора було донести до гостей, що проблема синдрому набутого імунодефіциту, зараз є як ніколи актуальна.

   Після основної частини заходу між студентами відбулося обговорення тем, які їх зацікавили. Зібрання пройшло в дружній формі. Тепер важливим завданням кожного учасника, є передача інформації, яку вони отримали, іншим, менш обізнаним в даній сфері, своїм колегам, друзям та знайомим. Слід пам'ятати, що свого ворога треба знати в обличчя, а щоб його перемогти, треба знати про нього все...

  Тож дякуємо за проявлену активність і небайдужість усім організаторам, учасникам та гостям заходів, які проводить студентська організація факультету тваринництва та водних біоресурсів.

Анна Забоцька,

заступник голови студентської організації  

факультету тваринництва та водних біоресурсів,

студентка 3 курсу 1 групи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook