Профорієнтація кафедри методики навчання та управління навчальними закладами: нові горизонти

3 грудня 2017 року

01 грудня 2017 року в рамках семінару «Інноваційні підходи до організації навчального процесу в ПТНЗ», для педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів м. Києва, завідувач кафедри методики навчання та управління навчальними закладами Ковальчук В.І. презентував спеціальності, які можна здобути на гуманітарно-педагогічному факультеті. Найбільшої зацікавленості в аудиторії, а це викладачі спеціальних дисциплін  і майстри виробничого навчання, викликали спеціальності «Управління навчальними закладами» та «Професійна освіта».

Василь Іванович акцентував, що сьогодні ситуація на ринку праці та в економіці України динамічно змінюється і  щоб реалізувати себе й досягти бажаних висот у трудовій діяльності необхідно постійно розвиватися, удосконалювати свою фахову майстерність. А НУБіП є гарним майданчиком для цього, адже більше сотні випускників отримали управлінську освіту на гуманітарно-педагогічному факультеті. Окрім того випускники професійно-технічних навчальних закладів мають можливість продовжити навчання в нашому університеті за спеціальністю «Професійна освіта», за якою в цьому році здійснено перший набір.

Василь Іванович розповів про умови вступу та навчання в університеті, можливості та перспективи після завершення навчання, а також запросив педагогів разом з своїми вихованцями відвідати НУБіП, щоб переконатися, що це найкращий ВУЗ.

Ярослав Рудик,
доцент кафедри методики навчання та
управління навчальними закладами

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook