Дню Збройних Сил України

1 грудня 2017 року

      Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей день приурочений до дати прийняття Закону України «Про Збройні Сили України».

    За ініціативи заступників декана економічного факультету, відсвяткувати його зібралися студенти других-четвертих курсів та професор кафедри військової підготовки Сергій Коваленко.
     Було продемонстровано короткометражні фільми про збройні сили. Сьогодні у лавах української армії відбуваються позитивні зміни. Такі ж зміни відбуваються і в психології українських воїнів. Патріотизм, самовідданість, мужність, стійкість, сміливість, бажання стояти до кінця за кожен клаптик рідної землі – риси, які характеризують сучасне українське військо.

 

     Українські воїни відроджують славні традиції княжих дружин Русі, Запорізьких козаків, воїнів повстанських армій, які протягом тисячоліть нарощували бойову славу України, відзначив і полковник Коваленко. А український воїн-захисник - найбільша гордість українського суспільства.
     Студенти кафедри військової підготовки розказали про своє навчання – тактичні, практичні і семінарські заняття, групові вправи, тактичні навчання тощо.

     Хвилиною мовчання вшанували пам’ять кращих українських синів та доньок, які в різні періоди становлення української держави відстоювали її право на незалежність, цілісність та суверенність.

     Як завжди в кінці подібних тематичних заходів Олег Криворот подарував оптимістичного вірша:

Щастя багато не буває,
Душа від нього розквітає,
Стає в житті стійкішим грунт,
Хто злиться, настрою немає,
Навіть хвилину, - той втрачає,
Щасливих шістдесят секунд!
Боріться з новою добою,
За щастя із самим собою,
При всіх плюсах і мінусах,
Так щоб хотілось і любилось,
І по землі завжди ходилось,
Наче літаєш в небесах!

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook