Українська ветеринарна конференція - 2017

1 грудня 2017 року

     24-25 листопада 2017 аспіранти кафедри терапії і клінічної діагностики Якимчук Іван та Костюк Олена взяли участь у роботі Української ветеринарної конференції-2017.

     Якимчук Іван був керівником та лектором секції інтенсивної терапії та реанімації, лекції якої були присвячені системним порушенням (опікам, анафілактичним реакціям, тепловим ударам тощо) та отруєнням тварин.

     Костюк Олена була лектором та керівником секції кардіології та пульмонології, де основними темами були питання діагностики та терапії кардіоміопатій собак та кішок.

     Також наші аспіранти були інструкторами на майстер-класах. Іван Якимчук був керівником мастер-класу з серцево-легеневої реанімації (26 листопада), де учасники відпрацьовували алгоритми надання допомоги на спеціальних манекенах, життєві показники яких змінювалися за допомогою комп’ютерної програми-симулятору. 27 листопада на секції інтенсивної терапії Іван Якимчук став керівником майстер-класу з інфузійно-трансфузійної терапії.
 
Костюк Олена 26 та 27 листопада проводила майстер-класи з базового та поглибленого курсу ЕХО-серця, на якому учасники відпрацьовували техніки скринінгового дослідження серця у кішок, а також діагностику пороків серця.
 
Асистент кафедри терапії і клінічної діагностики
М. Маринюк

 

 

 

 

 

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook