Знайомимося з виробництвом: виїзне заняття магістрів спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

30 листопада 2017 року

     Магістри спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» побували на виїзному лабораторному занятті з гігієни первинної переробки тварин і продуктів забою в комплексі з переробки курчат-бройлерів Миронівської птахофабрики приватного холдингу «Миронівський хлібопродукт».
    Це підприємство – одне із найбільших в Україні та Європі з виробництва м’яса курчат-бройлерів: загальне поголів’я складає більше 40 млн. гол. Забивається на Канівському комплексі з переробки птиці за добу більше 480 тис. голів курчат та курей-бройлерів, і потужності весь час зростають. Всього в холдингу виробляється за добу більше 1,5 млн. тонн м’яса птиці, яким забезпечуються потреби України та експортується продукція ще в 90 країн світу.

     З роботою комплексу студентів ознайомив головний лікар ветеринарної медицини холдингу «Миронівський хлібопродукт», випускник нашого факультету Євген Бойко. Він розповів про технологію забою та первинної переробки птиці, а також особливості санітарно-гігієнічних умов функціонування виробництва. А також окреслив переваги та перспективи роботи молодих фахівців на підприємстві.

   Магістри детально ознайомилися з роботою забійно-переробного комплексу та пересвідчилися у високій якості отриманої продукції, відвідавши безкоштовну столову підприємства.

    На заключення екскурсії представник холдингу запропонував студентам після закінчення навчання роботу за фахом на підприємстві з переробки курчат-бройлерів Миронівської птахофабрики приватного холдингу «Миронівський хлібопродукт».

Анатолій Тютюн,
доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook