Студенти вшанували пам'ять про 7 мільйонів жертв Голодомору в Національному музею «Меморіал жертв Голодомору»

25 листопада 2017, 10:00
м. Київ
25 листопада 2017 року Україна і весь демократичний світ вшановували пам'ять про сім мільйонів жертв Голодомору. Майже кожен громадянин нашої країни знає про Голодомор і які наслідки він приніс для України. Знання своєї історії є важливо складовою формування особистості і громадянина України.
Студенти навчальної групи СР17001б кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України на чолі з куратором-наставником доцентом кафедри Ржевським Геннадієм Миколайовичем та завідувачем кафедри Вікторовою Лесєю Вікторівною відвідали Національний музей «Меморіал жертв Голодомору.
 
Організатори виставки провели короткий ескурс музеєм, представили документальні фільми, які розчулили кожного студента. Показали багатотомні книги, в яких постали кількість загиблих за цей період майже по козному місти та селищу України. Кожна книга відповідала певному регіону нашої країни. Студенти розглядали виставку на який представлені експонати того часу: зернотертки, рала, дитячі колиски.
 
Відвідавши музей ми побачили реальні наслідки Голодомору ‎1932-1933 років. Фатальна кількість загиблих, страшенно вразила нас, тому теперішне та майбутні покоління повинні пам'ятати про ці трагічні події!
І безумовно робити все щоб такі страшні події не здійснилися в майбутньому!

Вшановуємо, пам'ятаємо і запобігаємо! Рятуєможиття майбутньго покоління! 

Староста навчальної групи СР17001б

Мельничук В.М.

Куратор-наставник групи СР17001б

Ржевський Г.М.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook