Зустріч з Андрієм Єрмаком - відомим кінопродюсером, засновником Garnet International Media Group

5 грудня 2017, 16:00

Запрошуємо на зустріч з Андрієм Єрмаком - відомим кінопродюсером, засновником Garnet International Media Group, продюсером фільму "Межа", яка відбудеться 5 грудня 2017 року о 16.00 в конференц-залі № 309 навчального корпусу №3.

Андрій Єрмак – засновник Garnet International Media Group і "Міжнародної юридичної компанії", що вже понад 20 років успішно працює у сфері захисту прав інтелектуальної власності та авторського права. Його компанія – одна з перших почала системний юридичний супровід телеканалів, теле- і медійних груп, кіно- і телепродакшн компаній, кінодистриб'юторів, мейджорів. А ще – він продюсер кількох фільмів, в т.ч. і україно-словацької стрічки «Межа». Її тріумф на 52-му міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах, де вона брала участь в конкурсній програмі та здобула Приз за найкращу режисерську роботу, премія на Чиказькому кінофестивалі, номінація на "Оскар" від Словаччини – всі ці події роблять «Межу» резонансною для України.

 «Межа» звертається до подій літа 2007 року: за кілька місяців Словаччина вступить до Шенгену, тож триває робота над посиленням українсько-словацького кордону. Адам Крайняк – батько сімейства і за сумісництвом голова злочинного угрупування, що займається контрабандою цигарок на прикордонній території між Україною та Словаччиною. Невдала спроба перевезти чергову цигаркову контрабанду спричиняє цілу низку неочікуваних наслідків, що змусять Адама засумніватися у тому, які саме межі він готовий перетнути, щоб все виправити. 

Оксана Зазимко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook