Чоловіча команда ННІ лісового і садово-паркового господарства вдруге поспіль стала чемпіоном університету з волейболу

29 листопада 2017 року

     28 листопада фінішувала спартакіада НУБіП України з волейболу серед 15 чоловічих команд. У змаганнях взяли участь 125 студентів, зіграно 30 ігор, в яких хлопці продемонстрували справжній характер у боротьбі за призові місця. Але до півфіналів, звісно, дістались лише найсильніші.

     Перший півфінал звів між собою дві дуже сильні команди агробіологічного факультету та ННІ лісового і садово-паркового господарства, оскільки у їхньому складі майже всі гравці збірної команди університету. Команди показали високий рівень гри і волю до перемоги, але все перемогу з рахунком 2:0 вибороли хлопці з ННІ лісового і садово-паркового господарства.

     У другому півфіналі зустрілися команди факультету ветеринарної медицини та механіко-технологічного факультету. З аналогічним рахунком у фінал вийшли перші.

     У грі за третє місце зустрілися збірні механіко-технологічного та агробіологічного факультету. Бронзові нагороди дісталися більш досвідченим хлопцям з агробіологічного факультету. Рахунок гри 2:0.

     У фінальній грі за перше місце боролися безсумнівні фаворити змагань – команди ННІ лісового і садово-паркового господарства, переможець минулорічного чемпіонату, та команда, яка показала найбільшу самовіддачу протягом змагань, факультету ветеринарної медицини. Фінальна гра видалася найцікавішою за останні роки, команди демонстрували шалену жагу до перемоги і подарували уболівальникам багато незабутніх емоцій. Перша партія завершилася перемогою лісівників. А от у другій – хлопці з факультету ветеринарної медицини проявили характер і у кінцівці партії вирвали перемогу. У вирішальній третій партії все ж клас зіграв свою роль і волейболісти з ННІ лісового і садово-паркового господарства довели гру до перемоги та в друге поспіль стали переможцями змагань. Срібло, відповідно, дісталось команді факультету ветеринарної медицини.

Вітаємо чемпіонів і призерів змагань!

Дмитро Магльований,
викладач кафедри фізичного виховання


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook