Магістр спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Микола Дерева – призер міжнародної конференції Вишеградської Асоціації Університетів

29 листопада 2017 року

    Студент факультету аграрного менеджменту магістерської програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Микола Дерева достойно представив Національний університет біоресурсів і природокористування України на IV щорічній міжнародній науковій конференції Вишеградської Асоціації Університетів «VUA YOUTH» в м. Гьодоло (Угорщина), що відбулася 22 листопада в Університеті Св. Іштвана (Szent István University).
     Метою заходу було створення платформи для студентів та аспірантів, де вони мали можливість презентувати результати своїх досліджень та отримати рекомендації для подальших наукових розвідок від комітету конференції.

     За результатами конференції Микола Дерева посів третє місце та отримав диплом. Його виступ за темою «Стратегічне оцінювання ефективності експортної діяльності продукції садівництва в Україні» є вдалою міжнародною апробацією перших результатів магістерської роботи, яка присвячена комплексному дослідженню галузі садівництва України (науковий керівник – доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Олена Ковтун).

Вітаємо призера та наукового керівника!

Людмила Денисенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook