Студенти – проектні менеджери взяли участь у Міжнародному Форумі «INNOVATION MARKET»

29 листопада 2017 року

Делегація студентів-магістрів з управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами на чолі з завідувачем та викладачами кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту взяли участь у Міжнародному Форумі «INNOVATION MARKET», який проходив 21-24 листопада 2017 р. у м. Києві.


Форум став місцем зустрічі новаторів, винахідників, виробників провідних інноваційних технологій, авторів Startup-проектів з представниками підприємств – потенційних споживачів, зацікавлених в технологічному оновленні виробничих процесів, акселераторами інвестиційних проектів, експертами в різних галузях економіки, консультантами у сфері захисту інтелектуальної власності, представниками авторитетних інвестиційно-фінансових установ України та Китаю, з політичними лідерами України та іншими особами, для яких актуальними є питання пов’язані з інноваціями та проектною діяльністю.


З самого початку студенти познайомились з представниками китайсько-української наукової виставки технологій та інновацій, на якій було презентовано 92 проекти різної спрямованості, найбільший ажіотаж з-поміж яких викликали моделі швидкісних потягів та переробних комбінатів.

 

Далі делегація відвідала виставкові зони, на яких були представлені інноваційній здобутки ВНЗ України, НАН України та МАН України; алеї Стартап-проектів, IT-рішень, Community – HUB, Lab та інкубаторів, де активно ставили запитання, цікавлячись представленими інноваційними рішеннями.


Тим часом розпочав роботу Головний зал форму, на якому з мотиваційним блоком виступили: Грег Олсен, американський вчений і підприємець, третій космічний турист; Тал Катран, гуру акселераторів та розробник Стартап-екосистем з Ізраїлю; Олесь Тимофеєв, засновник Genius Marketing. Вони поділились досвідом запуску стартапів та переконували присутніх йти до своєї мети і не зупинятися не зважаючи ні на що. Тоді буде успіх.


Від наступних доповідачів - вітчизняних успішних інноваторів і стартаперів присутні дізнались: для чого створюються інкубатори, хакатони та івенти і як зробити проект за 24-48 годин; як правильно підбирати проектну команду і чому це важливо; про особливості цільового використання грантових коштів та можливості виходу стартапів на глобальний ринок; як ефективно взаємодіяти зі ЗМІ, реалізовуючи проект, а також секрети крауфандінгу. По завершенні виступів, студенти мали змогу особисто поспілкуватись із спікерами та отримати відповіді на свої запитання.

Не пропустили майбутні менеджери і спеціалізовані секції, найбільше уваги приділивши енергетичним проблемам та перспективам використання теплової, сонячної, іншої альтернативної енергії в Україні. Ця тема була особливо цікава студентам, які самі пишуть проекти по встановленню сонячних батарей.


Загалом, інноваційна атмосфера заполонила студентів та викладачів так, що ніхто не помітив як сплинув час і робота форуму підходила до свого завершення. Стомлені, але сповнені професійною інформацією, знайомствами та новими ідеями щодо написання власних проектів студенти залишили захід, ставлячи за мету презентувати свої напрацювання на аналогічних заходах в майбутньому.

Тетяна Лобунець


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook