Рівняння на кращих з профорієнтації

17 листопада 2017, 10:00
Черкащина

 Студенти другого курсу спеціальності «Соціальна робота» продовжують знайомити з можливостями навчання на Гуманітарно-педагогічному факультеті випускників у своїх рідних школах.

Так, 17 листопада 2017 року Оксана Неумита  - студентка навчальної групи СР-16001б мала змогу вже вдруге допомогти визначитися з майбутньою професією учням випускового класу рідної школи – Моринського навчально-виховного комплексу імені Тараса Шевченка, що на Черкащині.
Проводити профорієнтаційну роботу у цьому році їй було вдвічі приємніше, адже за результатами минулого року – цьогорічний випускник – Олександр Самієв поступив до нашого вишу на спеціальність «комп’ютерна інженерія».
 
 
 
 
 
 
 
Під час бесіди майбутні абітурієнти дізналися про історію нашого університету, його традиції та можливості, сьогоднішне місце в рейтингу «ТОП -200» серед вишів України. Наголосила також і про переваги здобуття освіти на рідному Гуманітарно-педагогічному факультеті: оволодіння перспективною спеціальністю, навчання з поглибленим вивченням іноземних мов, навчання за системою подвійних дипломів (НУБіП України і закордонного) та стажування за кордоном, отримання двох-трьох кваліфікацій, широкий вибір баз практики та ін. Відзначила, що не тривале життя у столиці дозволило їй духовно та культурно збагатити себе, за рахунок відвідування у поза навчальний час виставок, музеїв, театрів, пам’яток історичної архітектури.
Оксана також розповіла, що готується до навчання у другому семестрі в Поморській академії у Слупську, що в Польщі. Про свої очікування та сподівання.
Про зацікавленість майбутніх абітурієнтів свідчили численні запитання про цікаве та насичене життя в столиці, сповнене пригод та нових здобутків, про особливості вступної кампанії, умови проживання в гуртожитках та організацію дозвіллєвої діяльності.
 
 
 
Будемо сподіватися, що в наступному році студентів-земляків Оксані прибавиться ще більше.
 
 
Оксана Неумита
- студентка навчальної групи
СР-16001б
Сергій Кубіцький,

Куратор групи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook