VI щорічна церемонія нагородження переможців проекту «СОВА – 2017»: кращих названо

28 листопада 2017 року

     23 листопада 2017 у Бережанському агротехнічному коледжі НУБіП відбулося грандіозне дійство – VI щорічна церемонія нагородження переможців проекту «СОВА – 2017». Святкові вогні та світлини з минулих років, вечірні сукні, елегантні жінки та дівчата, галантність чоловіків – усе сприяло створенню святкової атмосфери та очікування чогось особливого.

    Кожного року колектив коледжу запрошує гостей, аби розділити радість свята і гордість за переможців. Цьогоріч до дійства долучилися учасники семінару «Перспективи підготовки фахівців за робітничими професіями в аграрних закладах вищої освіти», що якраз проходив у коледжі, – проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько, директори відокремлених підрозділів НУБіП. Гостями коледжу були також міський голова Бережан Володимир Музичка, заступник директора Бережанського центру зайнятості Галина Лехняк і представники генерального спонсора проекту – мережі магазинів «Школярик» – Роман та Галина Кулини.

     Цього року вибрати кращих з-посеред найкращих було нелегко. Це у вітальному слові відзначила і директор Бережанського агротехнічного коледжу Світлана Пилипишин. Та все ж….

     Переможцем у номінації «Викладач року» став Сергій Штогрин – нагороду та подарунок від університету йому вручив Сергій Кваша. У номінації «Студент року» відзначено Наталю Лехняк, нагороду якій вручила володарка того ж звання 2015 року – Любов Зайчук та генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський (який до привітань додав ще й грошовий приз у 5 тисяч гривень). Заради цієї події дівчина приїхала з Києва, де зараз продовжує навчання в НУБіП. «Куратором року» стала Уляна Дудка (якій теж окрім грамоти та нагороди, дісталася грошова премія – 1 тис. грн від директора Немішаївського агротехнічного коледжу Володимира Альохіна). За спільною думкою студентського та викладацького колективів, найкращим у номінації «Відкрите заняття року» названий Ростислав Ухман. А за високий результат на Всеукраїнській олімпіаді з біології перемогу в номінації «Майбутнє твориться сьогодні» здобули Оксана Олійник та Марія Цаволик.

 

 

 

Фотогалерея

Оксана Зборівська,
викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook