Завершився перший тур чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд

28 листопада 2017 року

     З 24 по 26 листопада у місті Нікополь проходив перший тур Другої ліги чемпіонату України з волейболу серед чоловіків, участь у ньому взяла і чоловіча волейбольна збірна нашого університету. Слід сказати, що наші волейболісти вперше взяли участь у професіональному чемпіонаті.

      На перший тур НУБіПівці вирушили до міста Нікополь Дніпропетровської області, де на них чекали ігри з командами міста Бахмут та господарями туру.

     Першу гру з командою «ДВОУР» (м. Бахмут) команда НУБіП виграла без особливих зусиль, адже суперники були менш досвідченими, ніж наші хлопці. У підсумку – перемога з рахунком 3:0. А от у другій грі нашим спортсменам протистояв дуже серйозний суперник – ВК «Нікополь». Ця команда у більшості складалася з гравців, які раніше грали у командах вищої та супер ліги України, тож нашим було складно боротися з гравцями такого класу. У першій партії від початку і до кінця тривала боротьба за кожне очко, та у кінцівці досвід взяв гору – і перемогу у партії святкували волейболісти з Нікополя. А от у другій партії спортсмени з НУБіП України показали впевнену, організовану гру і зрівняли рахунок. Та все ж, у напруженій боротьбі, третя і четверта партії залишилися за господарями. У підсумку перша поразка з рахунком 1:3.

     Отож, після перших двох ігор наша команда посідає третє місце у своїй групі. Наступний тур команда НУБіП України зіграє у себе на майданчику з 1 по 4 лютого 2018 року. Ми будемо приймати команди КДЮСШ №1 (м. Бахмут) та "ДЮСШ-Орбіта" (м. Запоріжжя).

Дмитро Магльований,
тренер збірної НУБіП України з волейболу,
викладач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook