Профорієнтаційна робота гуманітарно-педагогічного факультету на Черкащині

27 листопада 2017 року

     25 листопада студентський актив та професорсько-викладацький колектив гуманітарно-педагогічного факультету на чолі з деканом професором Шинкаруком В.Д. відвідали навчальні заклади Черкащини та провели профорієнтаційну роботу серед старшокласників та студентів коледжів. Мета зустрічі з молоддю Черкащини – допомогти майбутнім випускникам шкіл та навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації у повній мірі реалізувати свої можливості і здібності, зорієнтувати їх у виборі професії і розповісти учням про університет і спеціальності, що є в університеті і зокрема, на гуманітарно-педагогічному факультеті.

     У своїй профорієнтаційній роботі студенти та викладачі використали презентації і буклети про університет та гуманітарно-педагогічний факультет.
     Цікавою, зокрема, була зустріч в Канівському коледжі культури і мистецтв, де гостинно приймали директор Віктор Петрович Тихомиров, його заступник Анатолій Миколайович Кондратенко та викладацький колектив коледжу. У залі, згаданого вже коледжу, зібрались випускники освітнього ступеня «молодший спеціаліст», а також учні випускних класів Черкащини, загалом понад сто осіб. Перед такою представницькою аудиторією молоді виступив декан гуманітарно-педагогічного факультету, професор В.Д. Шинкарук, який представив керівний склад факультету та завідувачів кафедр, розповів про наш університет, спеціальності за якими здійснюється підготовка фахівців, навів переваги навчання в НУБіП України (безкоштовне закордонне стажування та освіта, подвійні дипломи, належні умови для всебічного гармонійного і творчого розвитку, значний обсяг державного замовлення, можливості продовження навчання в магістратурі та аспірантурі, потужна матеріально-технічна база університету, належне кадрове та навчально-методичне забезпечення інше). Відтак, Василь Дмитрович запросив до слова голову студентської організацій Валентина Савченка, щоб аудиторія слухачів, як кажуть, «з перших вуст» отримала інформацію про якість і освітні можливості нашого університету та факультету.

     Завершилась зустріч виступом колективів художньої самодіяльності гуманітарно-педагогічного факультету, в ході якого студенти продемонстрували свої таланти. Справжньою окрасою концертної програми став колектив студентів факультету – переможців конкурсу «Пісенні баталії НУБіП України» з осучасненим реміксом відомої української народної пісні «Ой на горі два дубки».

 

     Учасники зібрання, учні шкіл та студенти коледжу отримали буклети про університет, про випускові спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету («Міжнародні відносини», «Журналістика», «Професійна освіта», «Психологія», «Філологія», «Освітні, педагогічні науки», «Управління навчальним закладом», «Соціальна робота»).

     У цілому зустріч з потенційними абітурієнтами Черкащини була плідною і цікавою, пройшла на емоційному піднесенні, в дружній і діловій атмосфері. Усі сторони залишились задоволеними та винесли приємні, незабутні враження.

Сопівник Руслан,
завідувач кафедри педагогіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook