Визначено переможців – учасників студентської конференції

23 листопада 2017, 17:28
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

23 листопада 2017 року на факультеті аграрного менеджменту відбулася 71-а науково-практична студентська конференція «Сучасні виклики у розвитку менеджменту і маркетингу аграрного сектору економіки України», присвячена 120-річчю Університету.

В ході секційних засідань, виступів та відповідей на запитання студенти продемонстрували себе справжніми знавцями сучасних проблем розвитку біоекономіки, використання методів управління та маркетингу на аграрних підприємствах. З ряду питань, зокрема, щодо вирощування та виробництва продукції з ГМО, розвитку ринків меду, олії та зернових культур, використання новітніх технологій у фермерських господарствах, а також можливостей розвитку в Україні аналогових джерел відновлювальної енергії розгорілися справжні дискусії, в яких доповідачі аргументовано відстоювали свою позицію та результати власних досліджень.

  

 

 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту взяла участь у конференції, організувавши секційне засідання, робота якого була спрямована на обговорення результатів досліджень проблем пов’язаних з виробничою політикою аграрних підприємств.

Підводячи підсумки конференції, з огляду на активну участь студентів, організаторами конференції було прийнято рішення відзначити кращі доповіді молодих дослідників нагородами за секціями. Так, за секцією «Виробнича політика аграрних підприємств» (керівник – доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Лобунець, секретар – старший лаборант кафедри Ірина Безпрозвана) було прийнято рішення розподілити місця між доповідачами таким чином: 1 місце посіла Поліна Нелень за доповідь «Role of soybean production in European sustainable agriculture», 2 місце розподілили між собою Ольга Вернигора за доповідь «Відновлювальні енергоресурси: теоретичні підходи та можливості України» та Кошель Вікторія, яка виступила з доповіддю «Пріоритети державної політики України щодо вирощування зернових культур». 3 місце – у Яни Балацької за доповідь «Актуальні проблеми управління корпораціями в Україні».

Також з цікавими доповідями виступили Дар’я Євдакова («Підвищення рівня конкурентоспроможності аграрних підприємств шляхом поліпшення маркетингової орієнтації»), Влада Палій («Організація виробничого обслуговування сільсько-господарських підприємств»), Оксана Сарака («Виробництво соняшникової олії в Україні») та Ірина Шевчук («Особливості управління персоналом сільсько-господарських підприємств»).

Всього в роботі секції взяли участь більше 20 студентів. 

Тетяна Лобунець


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook