Гуртківці кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин завітали на екскурсію до центру науки про основи життя

25 листопада 2017 року

     Гуртківці кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин разом із керівником побували на неймовірно цікавій екскурсії в Меморіальному музеї Інституту біохімії імені академіка О.В. Палладіна. Екскурсію провів провідний науковий співробітник Інституту В.І. Назаренко, учень засновника інституту, патріарха нейрохімічної науки О.В. Палладіна.

     Студенти мали можливість ознайомитись з експонатами Меморіального музею Інституту, що демонструють життєвий шлях, наукову, науково-організаційну, педагогічну і громадську діяльність засновника і директора впродовж 45(!) років О.В.Палладіна, з трепетом доторкнутися до особистих речей, навіть присісти в крісло за робочий стіл всесвітньо відомого академіка.

     Студенти отримали велику кількість цікавої інформації в Меморіальному музеї Інституту біохімії ім. акад. О.В. Палладіна, який фактично є центром пропаганди і вивчення біохімічної науки в Україні, науки про основи життя.

     Велика подяка професору кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики І.П. Григорюку за сприяння в проведенні змістовної, пізнавальної екскурсії.

Ольга Дмитрієва,
куратор 1 групи 3 курсу,
керівник наукового гуртка кафедри
інтегрованого захисту та карантину рослин

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook