Студенти університету взяли участь у саміті з фінансових ринків

22 листопада 2017 року

 18 листопада у столичному бізнес-центрі «СООР-Україна» відбувся спеціалізований саміт трейдерів із фінансових ринків, що був організований відомою компанією WELTRADE. Щорічно цей саміт збирає фахівців з фондових, товарних, валютних і криптовалютних ринків.
НУБіП представили магістри кафедри біржової діяльності і торгівлі, адже це чудова можливість для студентів проявити і зарекомендувати себе перед представниками провідних фінансових та торгівельних компаній.
У ході конференції обговорювалися найактуальніші цього року для фінансових ринків теми. Зокрема основні макроекономічні показники, гучні заяви високопосадовців, а також аналіз і прогноз світових ринків на 2017 і 2018 роки, ринковий профіль і об’ємний аналіз, інвестування у криптовалюти. Виступи спікерів були насиченими цікавою та корисною інформацією насамперед для початкового трейдингу: торгівельний план трейдера, тайм-фрейми, торгівельні сигнали.

Одним із головних спікерів саміту був шеф-дилер WELTRADE Василь Барсуков, який презентував поточні ринкові тренди, обґрунтував інтерес до золота, розповів про «підводні камені» і ризики пов’язані з торгівлею криптовалютами, та показав прогнозтику волатильності ціни на Bitcoin після запуску торгівлі ф’ючерсами на Bitcoin Чиказькою товарною біржею (СМЕ).
Спікери заходу також розглянули актуальні теми щодо інвестицій у валютні папери та криптовалюту, запропонували альтернативні заходи заробітку в електронній торгівлі через партнерські програми.


Додатково відбувся розіграш призів та грошових бонусів на торгівельні рахунки переможців, де магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» приймали активну участь та отримали ваучери з стартовими 25$ для старту торгів на платформі Метатрейдер.



Олександр Кірган,
старший викладач
кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook