Екскурсія до Національного науково-природничого музею НАН України

15 листопада 2017 року

           Слухачі-іноземці курсів мовної підготовки нашого університету традиційно приймають активну участь в наукових та культурно просвітницьких заходах.

         В рамках ознайомлення з історією Києва, його науковою спадщиною, 21 жовтня вони відвідали Національний науково-природничий музей НАН України – один із найбільших науково-природничих музеїв світу і найбільший природничий музей України. Він розташований в старовинному будинку з оригінальною архітектурою у стилі неокласицизму. В Музеї зібрано понад 30 тис. експонатів, що розповідають про виникнення, будову та еволюцію Землі, її рослинний і тваринний світ, їхнє минуле та сучасне, про історію матеріальної культури племен і народів, що заселяли територію України.

 

 

Зоологічний та ботанічний відділи музею вражали сучасним різноманіттям флори та фауни не тільки України, а й різних куточків планети, що стало приємною несподіванкою для слухачів.

Незабутні враження залишив Геологічний відділ, який занурив нас у світ мінералів та гірських порід, розкриваючи унікальні сучасні та наукові колекції. Ознайомлюючись з експозиціями Палеонтологічного відділу, ми отримали подорож давніми сторінками історії Землі.

 

 

 

 

Програма загального екскурсу переконала нас в тому, що маємо не останній візит до Музею, так як експозиції дуже цікаві та великі за обсягом.

 

 

Від імені слухачів-іноземців висловлюємо щиру подяку адміністрації Музею за інформаційну та організаційну підтримку заходу.

 

 

Доцент кафедри соціальної роботи

та психології  Афанасенко Л. А.

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook