Запроваджена Концепція профорієнтаційної роботи «Університет - Факультет- Кафедра» активно працює!
Запроваджена Концепція профорієнтаційної роботи «Університет - Факультет- Кафедра» активно працює!

20 листопада 2017 року
м.Бровари, Київська обл.
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК протягом всього навчального року проводить активну роботу з випускниками шкіл щодо вступу в Національний університет біоресурсів та природокористування України, активно впроваджується Концепція профорієнтаційної роботи «Університет - Факультет- Кафедра».
Для створення системи профорієнтаційної роботи на кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК було чітко виділено етапи профорієнтаційної роботи; розроблено буклет про факультет, підготовлено матеріал і демонстраційну презентацію про можливості навчання, дозвілля, проведення практики за кордоном, обмін досвіду навчання в інших країнах тощо.
20 листопада 2017 року доцент кафедри Марія Жеплінська відвідала місто Бровари Київської області, де побувала в загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів №1 та №6.


Ні одна людина не може обійтися без продуктів харчування, які так необхідні для підтримання всіх життєвих процесів в організмі. А продукти ці виготовляють наші випускники. Тому так важливо не тільки запросити на навчання до нас, але й зустріти таких учнів, в яких би серце лежало до цієї справи.






Треба розуміти, що учні та їхні батьки повинні володіти повною інформацією про перспективні потреби ринку праці, про систему професійної освіти. Профорієнтаційна робота - це допомога школяреві у виборі напрямку й місця подальшого навчання; підвищення готовності підлітків до соціального, професійного і культурного самовизначення. Тож надіємося, що влітку до нас уже із зустрічним візитом завітають випускники цих шкіл, щоб, навчаючись, здобути знання і виготовляти якісні продукти харчування.
Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК