На факультеті аграрного менеджменту пройшла постерна презентація результатів досліджень випускників магістратури

18 листопада 2017 року

     15 листопада відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання спеціальностей «Менеджмент» та «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту. Загалом у зазначеному заході взяло участь більше 100 студентів та викладачів факультету.

     Для вивчення, аналізу та оцінки представлених на постерах презентацій молодих науковців було створено 3 робочі комісії з досвідчених викладачів факультету на чолі з завідувачами випускових кафедр.
     Так, магістрів спеціальності «Маркетинг» оцінювала робоча група на чолі із завідувачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ярославою Ларіною. До складу комісії також увійшли професор Руслан Буряк, доцент Алла Рябчик та інші викладачі кафедри. Інтерес в учасників конференції викликали результати досліджень дипломників цієї кафедри щодо питань маркетингових досліджень на агропродовольчих ринках, управління маркетингом, розробки маркетингових стратегій, просування товарних інновацій, брендингу, організації реклами та психології її сприйняття, особливості поведінки споживачів на вітчизняному ринку і т.д. Комісія, взявши до уваги якість аргументованого супроводу матеріалів постерів від авторів, відмітила таких молодих науковців: Марину Щербу (1 місце), Єлізавету Капіліст (2 місце), Марину Гуриненко (3 місце). Змістовною наповненістю та прекрасним оформленням відрізнялися також постери Юлії Поспеєвої, Дмитра Ситника, Анни Папуши, Дар’ї Матвієнко, Ліни Уманець, Каріне Подолян, Тетяни Луцко.

     Майбутні магістри спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування» представили свої результати робочій групі на чолі із завідувачем кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Василем Горьовим. До складу комісії також увійшли професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Мостенська, доценти Ірина Барановська, Олександр Новак та інші викладачі обох випускових кафедр за цією спеціалізацією. Студенти магістратури цього напряму досліджують актуальні питання управління стратегічним розвитком підприємств, інвестиційною та інноваційною діяльністю, персоналом, конфліктами в трудових колективах, розвитком потенціалу підприємств, організаційної культури тощо. Кращими комісія визначила постери та презентації авторства Іващенка Олександра (1 місце), Сірої Марії (2 місце) та Кудрі Мирослави (3 місце). Також комісія відмітила високий рівень підготовки матеріалів Видригана Антона, Гетнаревич Вікторії, Гурінчук Дарини, Мельнікович Євгенії, Савельєва Вячеслава, Ситнік Валентини, Стрехи Катерини.

     Робоча група на чолі з завідувачем кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Валерієм Галушко оцінювала результати роботи випускників спеціалізацій «Адміністративний менеджмент» і «Менеджмент ЗЕД». До складу комісії з оцінювання матеріалів молодих науковців увійшли: декан факультету Анатолій Остапчук, викладачі випускової кафедри Іван Міщенко, Людмила Таранець та інші. Найактуальнішими на думку комісії стали дослідження, які стосуються питань формування стратегії забезпечення конкурентоспроможності підприємства, інформаційного забезпечення реалізації стратегії університету, стратегічного управління виробництвом продукції рослинництва в умовах України, управління процесами механізації на підприємстві тощо. Найбільш переконливими були презентації власних результатів досліджень В. Грунд, Т. Липницької, І. Медведєвої, В. Назаренко, Є. Калінського, В. М'якоти, А. Зарудніцької, Д. Лавінської, Л. Шаленої, Т. Бевза, В. Рябчука.

     На семінарі були присутні наукові керівники виступаючих, які в свою чергу долучалися до обговорень і дискусій.
     Підсумовуючи захід, всі керівники та учасники робочих груп зазначили, що більшість магістрів факультету відповідально підійшли до важливого етапу виконання магістерської роботи, справилися з поставленими завданнями, підготували дійсно цікаві презентації, які репрезентують результати їхніх досліджень.

     Основна рекомендація майбутнім магістрам за підсумками заходу – врахувати усі зауваження, що були висловлені членами комісій, щоб достойно представити свої здобутки перед екзаменаційною комісією в грудні.

О. Новак,
заступник декана
факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook