Розширюємо міжнародні звязки Університетом екології та управління (м. Варшава, Польща)

17 листопада 2017 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

На факультет захисту рослин, біотехнологій та екології 13 листопада завітала з робочим візитом Лія Саядян, керівник міжнародних програм Університету екології та управління (м. Варшава, Польща).

 

 

 

 

Під час зустрічі з деканом факультету Миколою Долею, заступниками декана Людмилою Ющенко, Петром Дроздом, Юлією Рибалко, керівником міжнародних програм факультету Валерією Бондарь та зі студентами факультету Лія Саядян представила інформацію про факультет екології Університету екології та управління (м. Варшава, Польща), а також детально  розповіла про програму Erasmus+, яка дає можливість студентам та викладачам співпрацювати з провідними зарубіжними університетами.


 

 

Декан факультету, професор Микола Доля, розповів іноземній колезі про плідну співпрацю факультету в навчальній, науковій і методичній роботі з провідними зарубіжними університетами – Університет Вагенінгена (Нідерланди), Поморська Академія в Слупську (Польща), Токійський аграрний університет (Японія), Міжнародний державний екологічний університет ім. Сахарова (Білорусь), Університет ім. Гумбольдта (Німеччина) та іншими.

Під час зустрічі на факультеті обговорювали і подальше співробітництво та  роботу над спільними  науковими проектами.

 

 

Керівник міжнародних програм

Бондарь Валерія

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook