НУБіП відзначив Міжнародний день студента

17 листопада 2017 року

    Щороку 17 листопада студенти зі всього світу відзначають Міжнародний день студента. Саме у цьому віці – студентському – визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший життєвий шлях, і зі студентської лави починається довга і наполеглива дорога пошуків.
     Звичайно, це свято не оминуло і нас. Відзначати День студента на території Виставкового центру уже стало доброю традицією для нашого вишу. То ж в одному з павільйонів публіку «розігрівали» Dj Kirill та гурт ННІ енергетики автоматики і енергозбереження.

    Після такого потужного початку вечора ведучі запросили до вітального слова ректора Станіслава Ніколаєнка. Очільник університету звернувся до історії свята, його ролі в житті студентства загалом і нашого університету зокрема.

     Наші студенти безумовно талановиті, і підтвердження цьому їхні здобутки. Ректор відзначив кращих з них за підсумками 2016-2017 навчального року: Ворона Богдан Петрович, Дєманов Олександр Олександрович, Янкова Ірина Валеріївна, Павелко Олександр Олександрович, Дювенжи Катерина Іорданівна, Орехова Дарія Дмитрівна, Макода Олександ Андрійович, Ніконенко Дарія Володимирівна, Чворда Наталія Григорівна, Меженський Андрій Андрійович, Кузьмич Іван Михайлович, Джанаєва Саїда Альбертівна, Слєпов Владислав Миколайович, Паламарчук Максим Андрійович, Гурінчук Дарина Віталіївна, Негур Анастасія Олександрівна.

   А міністр аграрної політики та продовольства 2014-2016 років Олексій Павленко нагородив найкращих і вручив гарантійні документи на нові холодильники. Депутат Київської міської ради Вадим Іванченко приєднався до побажань усіх гостей.

     Виступи вітальні поєднувалися з запальними: від гурту факультету конструювання та дизайну і колективу «Led Show» – до діджеїв Dj Altay, Dj Monste та Dj 4Bass. Виступав також і гурт «БРДК» (перший склад гурту «Стольний Град»), який припав до смаку сильній половині наших гостей. А родзинкою свята став виступ учасника X-Фактору-2017 гурту «Evendeep», фротменом якого є випускник нашого вишу Олександр Коновалов.

     Студентська організація НУБіП вітає всіх зі святом та дякує усім за підтримку!

Стародуб Анастасія,
фахівець відділу виховної роботи і студентських прав

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook