Результати своїх досліджень презентували магістри ННІ післядипломної освіти

16 листопада 2017 року

     14 листопада 2017 року на загальноуніверситетській конференції наукових робіт пройшла постерна презентація робіт магістрів ННІ післядипломної освіти спеціальності «Менеджмент» (спеціалізації «Дорадництво» та «Управління інноваційною діяльністю»).
     Студенти представили свої розробки викладачам та робочій групі ННІ післядипломної освіти, факультетів аграрного менеджменту та економічного.

     У своїх презентаціях вони розкриті питання формування та розвитку інформаційно-консультаційного забезпечення в органічному виробництві, доцільності створення сільськогосподарських дорадчих служб та особливості їх функціонування в сучасних умовах, застосування інтерактивного консалтингу в рослинництві, консультаційне забезпечення застосування сонячних джерел енергії тощо. А також державне регулювання інноваційної діяльності аграрних підприємств України, управління розвитком Паблік Рилейшнз в інноваційній діяльності підприємства, інноваційними процесами сонячної енергії в аграрному секторі та в системі державно-приватного партнерства та ін.

 

 

     Учасники ознайомилися з основними результатами та висновками представлених робіт та зробили деякі зауваження по покращенню презентацій.

Богдана Вишнівська
доцент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook