Профорієнтація триває

14 листопада 2017 року

     10 листопада 2017 року доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Голопура Сергій Іванович провів профорієнтаційну роботу серед учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл Шполянського району, що на Черкащині. Зокрема, у Шполянському ліцеї №2 та загальноосвітній школі № 1 у місті Шпола, а також у загальноосвітній школі у селі Лебедин Шполянського району. 

     Під час зустрічі, учні 11-х класів отримали інформація про переваги навчання в НУБіП України.

     Присутнім була представлена інформація про структуру та кадровий потенціал факультету, його матеріальну та технічну базу. Надана характеристика спеціальностей 211 – ветеринарна медицина та 212 – ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. Також була звернена увага майбутніх випускників щодо підготовки військових фахівців служби ветеринарної медицини для забезпечення збройних сил України.

     Учні 11-х класів були запрошені відвідати факультет ветеринарної медицини в «День відкритих дверей». Їм були роздані буклети про факультет та листівки з інформацією про підготовчі курси.

     Висловлюю свою подяку за  допомогу в організації проведення профорієнтаційних заходів директору Шполянського ліцею №2 Каракаш Івану Григоровичу та його заступнику з навчально-методичної роботи Боїн Ларисі Михайлівні, директору загальноосвітньої школи № 1 м. Шполи Костюкович Феодосію Феодосійовичу та його заступнику з виховної роботи Лепенець Наталії Леонідівні, а також директору середньоосвітньої школи №2 в с. Лебедин Осаулі Лідії Іванівні.

С. Голопура

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook