ВІДБУЛИСЬ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

13 жовтня 2017 року
Ніжинська районна державна адміністрація

В історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат, що поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна, й День захисника України.

З нагоди цього визначного свята у залі засідань районної державної адміністрації сьогодні, 12 жовтня, відбулись урочисті заходи.

Керівництво району та представники громадськості зібрались, щоб засвідчити свою повагу й подякувати тим, хто у різні часи стояв на захисті нашої Вітчизни, і хто сьогодні на сході країни відстоює спокій нашого спільного дому – України, її територіальну цілісність та незалежність.

На початку урочистостей учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання загиблих Героїв Ніжинщини.

З вітальним словом до присутніх у залі звернувся голова райдержадміністрації Вячеслав Івашин, який зазначив: «Ще ніколи ми так не пишалися нашою національною символікою, своїм українським громадянством. Україна – країна патріотів. Наше завдання сьогодні – множити силу і могутність нашої держави і робити все можливе для збереження її цілісності, суверенності, недоторканості та подальшого соціально-економічного розвитку. Виконуючи свою роботу сумлінно, кожний може зробити свій внесок у благородну справу зміцнення добробуту і стабільності України», та побажав усім присутнім мирного неба над головою, добра, щастя, злагоди і благополуччя.

До привітань захисників країни долучились голова районної ради Олег Бузун, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, представник Ніжинського об’єднаного військового комісаріату майор Владислав Алєксєєв, голова Ніжинської міськрайонної організації ветеранів Афганістану Сергій Ступак та настоятель Покровської церкви отець Михаїл.

Також, в рамках урочистих заходів, Подяку голови районної державної адміністрації оголошено колективу Ніжинського агротехнічного коледжу, команда якого – студенти 2-х курсів (Багнюк Богдан - група МН161, В’юницький Віталій - група ЕН161, В’юницький Володимир - група ЕН161, Драч Андрій - група МН161, Охримчук Максим - група АН161, Шостак Олександр - група КН161) під керівництвом керівника фізичного виховання, викладача дисципліни «Захист Вітчизни», учасника бойових дій на Сході України Юрія Булавенка у вересні 2017 року (третій рік поспіль) представляла Ніжинський район на обласних змаганнях «Я патріот» та виборола почесне ІІІ місце.

Вітаємо хлопців, які гідно представили Ніжинщину на обласних змаганнях! Ви показали, що в Україні росте покоління справжніх захисників-патріотів!

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів! Бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ!

Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи
(за матеріалами сайту Ніжинської райдержадміністрації)

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook