Магістри факультету землевпорядкування презентували постерні доповіді за результатами своїх досліджень

13 листопада 2017 року

    У заході взяв участь 51 магістр спеціальності «Геодезія та землеустрій». Було створено 5 робочих груп на чолі з завідувачами кафедр, які за встановленими критеріями оцінювали постерні доповіді молодих науковців.

     Варто зазначити, що серед цьогорічних випускників 2 призерки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Юля Мороз та Аліна Красножон, а також призер ІІ-го етапу Всеукраїнської олімпіади серед студентів Федір Наумук.
    Так, магістрів кафедри земельного кадастру оцінювала робоча група на чолі із завідувачем кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Світланою Кохан. Проблематика досліджень дипломників цієї кафедри торкається питань оцінки землі та нерухомого майна, інвентаризації земель, територіального планування населених пунктів і т.д.

     Кафедра землевпорядного проектування представила свої результати робочій групі на чолі із завідувачем кафедри управління земельними ресурсами Ольгою Дорош. Магістри цієї спеціалізації досліджують еколого-економічне обґрунтування організації та використання сільськогосподарських угідь, земельно-господарський устрій земель та процес відведення земельних ділянок, тощо.
     Робоча група на чолі з деканом факультету Тарасом Євсюковим оцінювала результати роботи випускників кафедри управління земельними ресурсами. Їхні дослідження стосуються переважно сфери охорони земель, управління земельними ресурсами на всіх рівнях, обґрунтування обмежень та обтяжень на землях тощо.

     Завідувач кафедри земельного кадастру Віктор Заяць очолив робочу групу, яка заслухала магістрів кафедри геодезії та картографії. Вони досліджують питання картографічного забезпечення землеустрою, картографування природних ресурсів, методологію геоінформаційного моделювання трансформаційних процесів у землекористуваннях.
     А завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук був керівником робочої групи, яка оцінювала досягнення магістрів кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі. Їхні теми присвячені прикладним аспектам застосувань геоінформаційних технологій, методів обробки даних ДЗЗ, прикладної геостатистики.

 

     На семінарі були присутні усі наукові керівники виступаючих, які в свою чергу долучалися до обговорень і дискусій.
   Підсумовуючи захід, декан факультету Тарас Євсюков зазначив, що всі магістри факультету відповідально підійшли до важливого етапу виконання магістерської роботи, справилися з поставленими завданнями, підготували дійсно цікаві презентації, які репрезентують результати їхніх досліджень. На завершення він побажав магістрам врахувати усі зауваження, що були висловлені членами комісій, щоб достойно представити свої здобутки перед екзаменаційною комісією в грудні.

Наталія Мединська,
заступник декана факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook