Профорієнтація, робота підготовчого відділення та відзначення Дня працівників сільського господарства – на порядку денному ректорату

13 листопада 2017 року

     13 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, на якому традиційно розглянули підсумки роботи за минулий тиждень і спланували поточний. А він буде насичений: маємо ряд визначних подій – День працівників сільського господарства, Міжнародний день студента, кілька наукових конференцій за участі закордонних партнерів. У культурному житті університету також родзинка – 14 листопада відбудеться творчий вечір народного артиста України, професора кафедри культурології Вадима Крищенка. Про всі події тижня можна прочитати на нашому офіційному сайті.

 

      Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував про хід постерних презентацій магістерських робіт. Також проректор відзначив конференцію, присвячену інклюзивній економіці, та заходи до дня української письменності, що проходили минулого тижня.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про ремонтні роботи, які тривають на університетських об’єктах: облаштовується дах на кафедрі військової підготовки, утеплюється дах у корпусі №6, завозяться меблі до відремонтованих аудиторій в корпусі №10 тощо.

  

      Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на державних закупівлях, перевірці протипожежної безпеки.

 

   Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко акцентував увагу на роботі підготовчого відділення. Демографічна ситуація, нові формули фінансування вищої освіти, правила прийому тільки загострюють ситуацію з набором. Тому наше спільне завдання залишається незмінним: сформувати групу слухачів підготовчого відділення під кожну спеціальність. За інформацією завідувача відділення Оксани Багацької, на разі на курси записалися 100 слухачів. Найбільша кількість бажаючих навчатися на факультетах ветеринарної медицини, тваринництва та водних біоресурсів та гуманітарно-педагогічному. Практично не залучають до навчання молодь факультети конструювання і дизайну, юридичний та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

     Також очільник університету дав ряд доручень. Усім керівникам і працівникам служб – бути толерантними з відвідувачами, надавати допомогу і сприяти вирішенню їхніх питань. Валерію Іщенку – встановити в корпусах сучасні дошки оголошень, контролювати стан відремонтованих аудиторій, вести режим економії енергоресурсів. Сергію Кваші – посилити профорієнтаційну роботу, організувати відзначення Дня працівників сільського господарства за участі аграріїв Київщини та Дня студента, активізувати підготовку музейної композиції, провести огляд гуртожитків.

 

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook