Магістр Владислав Батенко і професор Ігор Паламарчук – володарі кубку проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші з настільного тенісу

13 листопада 2017 року

     9 листопада 2017 року в університеті пройшли змагання з тенісу настільного на кубок проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, присвячені 120 річчю НУБіП.

     Участь у них взяли по 15 кращих тенісистів серед студентів і наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників. Змагання проходили у парному розряді: кожна пара складалась зі студента і науково-педагогічного працівника, обирав яких жереб. Системою розіграшу обрали сітку Double-elimination_tournament, тобто – до двох поразок.
    І так як щороку рівень майстерності тенісистів університету зростає, змагання проходять в напруженій і цікавій боротьбі. Перемогу ж у них вибороли магістр факультету інформаційних технологій, багаторічний лідер студентської збірної університету Владислав Батенко і професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Ігор Паламарчук.

 

  Друге місце посіли першокурсник агробіологічного факультету Максим Гапоненко і доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства Святослав Гнилоскуренко. А замкнули трійку лідерів студент 2-го курсу факультету інформаційних технологій Єгор Єгоров і голова профкому співробітників НУБіП Ростислав Тарасенко.

     Нагородження призерів провів засновник і учасник турніру Сергій Кваша. Та головною нагородою стала можливість зібратися разом та поспілкуватися з такими ж фанатами настільного тенісу, як і самі.

 

В’ячеслав Пархоменко,
суддя турніру

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook