Засідання вченої ради факультету

16 листопада 2017 року

Шановні члени вченої ради факультету та колеги!

Доводимо до Вашого відома, що 16 листопада  2017 р.  в  ауд. 234 навч. корп. № 6 о 15:00 відбудеться засідання вченої ради факультету землевпорядкування

Порядок денний:

1. Атестація аспірантів.
2. Обговорення рішення Вченої ради Університету від 25 жовтня 2017 року про виконання Закону України «Про вищу освіту» колективом кафедри управління земельними ресурсами та кафедри аграрного, земельного та екологічного права щодо підвищення якості навчально-виховної та наукової роботи
3. Про проведену профорієнтаційну роботу ННП факультету у вересні-листопаді 2017-2018 н.р. Доповідають завідувачі кафедр.
4. Про якість проведення відкритих лекційних занять. Доповідає відповідальний за проведення відкритих лекцій на факультеті, к.е.н., доц. Тихенко Р.В.
5. Про виконання заходів із реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» у 2017-2018 н.р. Доповідає завідувач кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі, д.т.н. Кохан С.С.
6. Наукова доповідь на тему "Атласне електронне картографування природних ресурсів". Доповідає доцент кафедри геодезії та картографії, к.с-г.н. Богданець В.А.
7. Про рекомендацію до друку науково-методичних праць, підручників, монографій.
8. Різне.

Секретар вченої ради факультету доц. Н.М. Бавровська

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook