Магістри спеціальності "Карантин рослин" - учасники виробничого семінару в рамках виставки «Агро 2017 р.»

10 листопада 2017, 17:31
м. Київ

Підготовка магістрів зі спеціальності «Захист і карантин рослин» визначається сферою майбутньої діяльності випускника і його здатністю враховувати особливості застосування засобів захисту рослин від шкідливих організмів, а також при прогнозуванні урожаю із використанням ресурсозберігаючих технологій в інтегрованому захисті рослин. А також визначати і застосовувати прогресивні технології захисту рослин від шкідливих організмів з урахуванням фітосанітарного стану, екологічної ситуації і економічної доцільності. Приймати оптимальні рішення на основі аналізу результатів обстежень сільськогосподарських об’єктів для розробки та вдосконалення систем і технологій інтегрованого захисту рослин і збереження одержаної сільськогосподарської продукції

Магістри 1 року навчання спеціальності «Карантин рослин» під керівництвом доцента кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин Тетяни Чернеги провели виїзні заняття та стали учасниками виробничого семінару в рамках виставки «Агро 2017 р.». Тема лекції «Біологічні препарати від компанії Хімагромаркетинг – впевнений крок у майбутнє». Враховуючи, що це доволі молодий проте досить перспективний напрям захисту рослин. Він потребує не лише загальних знань з ентомології , фітопатології, мікробіології, вірусології, але також і спеціальних, особливо з аналізу ризику шкідливих організмів.

Студенти мали змогу поспілкуватися з виробничниками та представниками фірми виробника біологічних препаратів та особисто з’ясувати питання, які їх цікавили. Найбільш активними виявилися магістри Крістіна Смаглюкова, Марія Сикало та Ірина Саса.

Також безпосередню участь у конференції взяли Юрій Кудрявцев, Олена Турчак та Аліна Казмірчук, які нині проходять стажування у цій компанії.

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook