Профорієнтація кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті в дії

7 листопада 2017, 10:00
м. Бердичів

     Одним із основних завдань сьогодення кожного вишу є набір студентів на навчання. А задля цього на протязі всього навчального року проводиться профорієнтаційна робота. До цієї високої справи активно залучаються й науково-педагогічні працівники, студенти та аспіранти  кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

     Упродовж цієї роботи 7 листопада 2017 року професор кафедри Сергій Кубіцький, студенти 3 курсу спеціальності «Соціальна педагогіка» Оксана Заболотна та Аліна Муляр, студенти 2 курсу спеціальності «Соціальна робота» Олена Дейсан та Тетяна Шиліпук відвідали Бердичівський педагогічний коледж Житомирської обласної ради
 

    Під час профорієнтаційної роботи вони поспілкувалися із керівництвом коледжу – заступниками директора Май Тетяною Василівною та Заблоцькою Тетяною Валентинівною. Потому в актовій залі коледжу разом із випускниками переглянули відеоролик про НУБіП України та Гуманітарно-педагогічний факультет. Потенційних абітурієнтів проінформували про правила прийому до університету, особливості навчання та їх переваги саме за своєю спеціальністю.
 


 
    Особливий інтерес у студентів коледжу визвали розповіді минулорічних випускниць цього ж закладу, а сьогодні студентів Гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України  – Оксани та Аліни. Дівчата із захопленням розповіли про власний досвід навчання, можливості поєднання навчання та роботи за спеціальністю, наявність широкого вибору баз проходження практики, можливості паралельно отримати другу вищу освіти та проходження програми закордонного безкоштовного стажування у Поморській академії, цікаве студентське життя та можливості студентів для саморозвитку та самореалізації в університеті. 


      А випускниці цього року – Олена та Тетяна розповіли про свої переживання перед вступом до вишу та гордість за те, що справилися з почуттями та зробили правильний вибір – стали студентами НУБіП України.На завершенні зустрічі чимало випускників висловили бажання приїхати до Гуманітарно-педагогічного факультету на День відкритих дверей та в майбутньому стати студентами НУБіП України. 

 

 
Сергій Кубіцький, 
професор кафедри соціальної педагогіки 
та інформаційних технологій в освіті
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook