Профорієнтаційна робота у рідній школі

7 листопада 2017 року

Чеберяко Аліна Віталіївна, відвідала Іванківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 смт. Іванкова, Іванківського р-ну., Київської обл. Провела бесіду з учнями 11-х класів, під час якої розповіла про НУБІП України, а особливо про гуманітарно-педагогічний факультет.

Учні дізналися корисну інформацію про спеціальності факультету, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".

 

Велику зацікавленість старшокласників викликала інформація про спеціальність «Філологія», тому що вважають її цікавою і багатогранною. Адже можна працювати як перекладачем, так і викладачем.

Найбільший інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою подвійних дипломів.

Сподобався відеоролик про НУБіП України, особливо відеоматеріал про гуманітарно-педагогічний факультет. Я запросила майбутніх абітурієнтів відвідати університет на День відкритих дверей.


Староста групи ФілА-17002б
Чеберяко Аліна, 
Куратор групи ФілА-17002б
Мишак Олена

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook